We compare primary and secondary marketplaces. Prices might be higher or lower than face value.

London billetter

I det herrens år 1888 kom verdens første organiserede fodboldliga på benene. Det skete i England, og siden da har turneringen udviklet sig til den liga, som nu går under navnet Premier League.

London rummer masser af Premier League-hold

Tager du en tur til London for at opleve byens fænomenale fodboldkultur, har du et væld af muligheder med hensyn til klubber, du kan vælge at se live på stadion. Premier League er altid godt besat med Londonhold, og så godt som hver sæson er det muligt at se store og traditionsrige klubber som Arsenal, Tottenham, Chelsea, West Ham og mange, mange flere.

Glem ikke de passionsrige The Championship-klubber

Men det er ikke kun Premier League, du kan se, når du er i London. Også landets næstbedste række, The Championship, er stærkt repræsenteret med Londonmandskaber. Tag for eksempel danskerklubben Brentford FC eller hvad med nærmest legendariske og nostalgifremkaldende Fulham, som spiller sine hjemmekampe på det sagnomspundne Craven Cottage.

London skuffer aldrig

Uanset om du er til Premier League-brag mellem nogle af verdens største og bedste klubber, eller om du vil gå en enkelt hylde ned og se nationens sande krigere udkæmpe drabelige slag i The Championship, så går du aldrig galt i byen ved at tage til London. Englands hovedstad er som et mekka, når det kommer til fodbold, og byen syder og koger altid, når der er kampdag.

I London er der det hele – og lidt til!

london Kampprogram 2019/2020