Tottenham billetter

Der er i øjeblikket 2 forhandlere, som tilbyder fodboldbilletter og pakkerejser til Tottenham

Har du lyst til at se en kamp med "Spurs" på deres hjemmebane? Vi oplister en lang række af Tottenham-billetter på denne hjemmeside og gør det nemt for dig at sammenligne priser fra samtlige store billetudbydere og rejsebureauer.

Hvordan køber man Tottenham Hotspurs-billetter?

Det allernemmeste er at købe hos en af de forhandlere, som er opført på denne hjemmeside. I så fald er du garanteret at få billet til den valgte kamp. Alternativt kan du blive klubmedlem af Tottenham og ad den vej ansøge om at få lov til at købe billetter. Hav i så fald for øje, at til særligt de store kampe er chancerne mindre for at få fingrene i billetter.

Sammenlign kampbilletter med Tottenham

Der kan være store forskelle i priserne billetfirmaerne imellem. Det kan blandt andet skyldes, at de dyre billetter selvsagt hører til de bedste pladser, og i den sammenhæng bør du gøre op med sig selv, om du vil side på langsiden eller i endetribunen. For at læse mere om de billetter, du er interesseret i, klik da blot videre ind på bureauets hjemmeside.

Fodboldture med Tottenham

En rejse med Tottenham-fodbold på plakaten åbner også op for mange andre fornøjelser i metropolen London, hvor mulighederne nærmest er ubegrænsede. For den bekvemme rejsende er der endda mulighed for at købe en komplet fodboldrejse med Tottenham. En sådan inkluderer kampbillet, indkvartering og selve rejsen.

Wembley Stadium, London

Holdet spiller lige nu dets hjemmekampe på Wembley, mens den oprindelige hjemmebane, White Hart Lane, bygges om.

Kampe 2018/2019

Tottenham Billetter og rejser

Gå ikke glip af chancen for at blive del af denne sæsons fodbold eufori.

Tottenham Hotspur Football Club er beliggende i Tottenham, London. Tottenham har haft sine op og nedture siden grundlæggelsen i 1882. På trods af dette har klubben genoplivet sine kræfter siden 2005. Det er lykkedes fodboldklubben at vinde adskillige Cups, League Cups samt nogle europæiske trofæer. Muligheden for at besøge London på denne tid af året er mere fascinerende end nogensinde. Reserver dine Tottenham billetter til kampe for ikke at gå glip af dit favoritholds livekampe. Du kan forvente det uventede med Tottenham. Kom til London, og du vil blive del af den historiske tradition af klubben.

At være turist I London er i sandhed en belønnende oplevelse. Den britiske kærlighed til fodbold har forvandlet denne sport til et ikon for mange generationer. Du vil føle dig hjemme, hvad enten du beslutter dig for at nyde din daglige tur til Londons attraktioner, eller besøge Tottenhams hjemmestadium eller White Hart Lane. Briternes venlige attitude og gæstfrihed kan lysne din dag i Londons dunkle gader. Køb dine billetter nu, så du kan se frem til din tur til London med spænding. Du kan også købe et Hotspur medlemskab for at din billet får tilstrækkelig prioritet. Tours af White Hart Lane er tilgængelige til rimelige priser ved din belejlighed. Du kan have den vidunderlige oplevelse, at udforske sceneriet på en stadium tour. At få et bag ved scenen kig på stadium er et must for enhver sand fodboldfan.

Fakta Tottenham

Tottenham Hotspur Football Club har en lang, succesfuld historie i den øverste division af engelsk fodbold. Premier League holdet spiller deres hjemmekampe på White Hart Lane fodboldbane, i hjertet af det nordlige London.

Klubben blev stiftet helt tilbage i 1882, hvilket gør Tottenham Hotspur Football Club til en af de ældste eksisterende klubber i den engelske fodboldsliga. Klubben fik en smag på succes tidligt i dens eksistens, da de vandt FA Cuppen i 1901, som det eneste ikke-liga hold, der nogensinde har opnået dette.

I 1963 fortsatte Spurs med at vise vejen, som den første britiske klub, der vandt en UEFA klubturnering, hvilket var den europæiske Cup Winners Cup. Holdet havde en række cup successer i de følgende årtier, hvilket har givet næring til billetsalget. Men i 1972, skrev klubben endnu engang historie, da de, som det første britisk hold vandt UEFA Cuppen, og blev det første britiske hold til at vinde mere end ét europæisk trofæ.

På trods af, at de ikke har vundet ligamesterskabet, har Spurs haft cup succes i hvert af de seneste seks årtier, hvilket er en rekord, som kun Manchester United kan hamle op med. Desuden nyder Spurs en konkurrencedrevet, længerevarig rivalisering med Arsenal, deres rivaler fra det nordlige London, hvilket omtales som North London Derby.

Tottenham billetter til hjemmekampe kan koste mellem £ 54 og £ 37, afhængigt af hvor du sidder på stadion, samt hvilken konkurrence klubben er involveret i.

Nord London har meget at tilbyde de, der udforsker den engelske hovedstad med dens utallige attraktioner. Disse omfatter Royal Air Force Museum, The Royal Academy of Music York Gate Collections og Royal College of Physicians Bibliotek.