We compare primary and secondary marketplaces. Prices might be higher or lower than face value.

Tottenham billetter

Der er i øjeblikket 5 forhandlere, som tilbyder fodboldbilletter og pakkerejser til Tottenham

Har du lyst til at se en kamp med "Spurs" på deres hjemmebane? Vi oplister en lang række af Tottenham-billetter på denne hjemmeside og gør det nemt for dig at sammenligne priser fra samtlige store billetudbydere og rejsebureauer.

Det allernemmeste er at købe hos en af de forhandlere, som er opført på denne hjemmeside. I så fald er du garanteret at få billet til den valgte kamp. Alternativt kan du blive klubmedlem af Tottenham og ad den vej ansøge om at få lov til at købe billetter. Hav i så fald for øje, at til særligt de store kampe er chancerne mindre for at få fingrene i billetter.

Der kan være store forskelle i priserne billetfirmaerne imellem. Det kan blandt andet skyldes, at de dyre billetter selvsagt hører til de bedste pladser, og i den sammenhæng bør du gøre op med sig selv, om du vil side på langsiden eller i endetribunen. For at læse mere om de billetter, du er interesseret i, klik da blot videre ind på bureauets hjemmeside.

En rejse med Tottenham-fodbold på plakaten åbner også op for mange andre fornøjelser i metropolen London, hvor mulighederne nærmest er ubegrænsede. For den bekvemme rejsende er der endda mulighed for at købe en komplet fodboldrejse med Tottenham. En sådan inkluderer kampbillet, indkvartering og selve rejsen.

Holdet spiller lige nu dets hjemmekampe på Wembley, mens den oprindelige hjemmebane, White Hart Lane, bygges om.

Tottenham Kampprogram 2021/2022

VS
Emirates Stadium Premier League
VS
Tottenham Hotspur Stadium Europa Conference League
VS
Tottenham Hotspur Stadium Premier League
VS
St James Park Premier League
VS
Olympic Stadium Premier League
VS
Tottenham Hotspur Stadium Premier League
VS
Tottenham Hotspur Stadium Europa Conference League
VS
Goodison Park Premier League
VS
Tottenham Hotspur Stadium Premier League
VS
Tottenham Hotspur Stadium Premier League
VS
Tottenham Hotspur Stadium Premier League
VS
Tottenham Hotspur Stadium Europa Conference League
VS
Tottenham Hotspur Stadium Premier League
VS
Tottenham Hotspur Stadium Premier League
VS
St Mary's Stadium Premier League
VS
Vicarage Road Premier League
VS
Tottenham Hotspur Stadium Premier League
VS
Stamford Bridge Premier League
VS
Tottenham Hotspur Stadium Premier League
VS
Tottenham Hotspur Stadium Premier League
VS
Etihad Stadium Premier League
VS
Elland Road Premier League
VS
Tottenham Hotspur Stadium Premier League
VS
Old Trafford Premier League
VS
Tottenham Hotspur Stadium Premier League
VS
Tottenham Hotspur Stadium Premier League
VS
Villa Park Premier League
VS
Tottenham Hotspur Stadium Premier League
VS
Tottenham Hotspur Stadium Premier League
VS
Anfield Premier League
VS
Tottenham Hotspur Stadium Premier League

Sammenlign enkeltbilletter til Tottenhams hjemme- og udekampe og oplev Tottenham på deres nye stadion. På denne hjemmeside kan du sammenligne billetter mellem alle de store udbydere, og du har derfor muligheden for at gå videre med den billetudbyder eller det rejsebureau, som falder mest i din smag. Vælg mellem at sidde på endetribunen, langsiden, højt oppe på lægterne eller mere nede ved jorden. Under spilskemaet kan du se, hvilke kampe du kan købe billet til. Vælg blot en kamp for at se hele udbuddet.

Tottenham har altid været en stor og populær klub og er kendt for sin attraktive spillestil. De senere år har klubben løftet sit niveau ved blandt andet at komme i Champions League og i den grad at have spillet med om guldet i Premier League. I spillere som Harry Kane og Christian Eriksen samt manageren Mauricio Pochettino råder klubben over nogle af ligaens største profiler.

Det nybyggede stadion, som stod klar i 2018, har plads til 62.000 tilskuere. Tag undergrundsbanen til Seven Sisters. Herefter kan du enten stige af ved stationen White Hart Lane, eller du kan tage en af busserne (149, 259, 279), som holder ved stadion. På vejen hjem kan det godt betale sig at tage en spadseretur direkte hen til Seven Sisters i stedet for at gå til stationen White Hart Lane, som hurtigt bliver meget proppet med folk.

Tottenham kommer ligesom deres ærkerivaler Arsenal fra Nordlondon. Derbyet de to klubber imellem er en vigtig kamp for fansene, og det går for at være det allermest højspændte London-derby. Andre højintense kampe for Tottenham er de øvrige London-opgør samt møderne med Manchester United og Liverpool.

Det kan veksle en hel del mellem de forskellige kampe, alt efter hvem de møder. En anden faktor er også, hvad du har af krav til din plads på stadion; Vil du sidde tæt på banen, på endetribunen eller på langsiden etc.

Du kan købe billetten fra nogle af de firmaer, som findes oplistet på vores hjemmeside. Vil du gerne stå sammen med andre Spurs-fans, så hold blot et vågent øje med, at billetterne, som udbydes, er til udebaneafsnittet.

http://www.tottenhamhotspur.com/tickets/

Billetter og rejser

Tottenham Hotspur Football Club er beliggende i Tottenham, London. Tottenham har haft sine op og nedture siden grundlæggelsen i 1882. På trods af dette har klubben genoplivet sine kræfter siden 2005. Det er lykkedes fodboldklubben at vinde adskillige Cups, League Cups samt nogle europæiske trofæer. Muligheden for at besøge London på denne tid af året er mere fascinerende end nogensinde. Reserver dine Tottenham billetter til kampe for ikke at gå glip af dit favoritholds livekampe. Du kan forvente det uventede med Tottenham. Kom til London, og du vil blive del af den historiske tradition af klubben.

At være turist I London er i sandhed en belønnende oplevelse. Den britiske kærlighed til fodbold har forvandlet denne sport til et ikon for mange generationer. Du vil føle dig hjemme, hvad enten du beslutter dig for at nyde din daglige tur til Londons attraktioner, eller besøge Tottenhams hjemmestadium eller White Hart Lane. Briternes venlige attitude og gæstfrihed kan lysne din dag i Londons dunkle gader. Køb dine billetter nu, så du kan se frem til din tur til London med spænding. Du kan også købe et Hotspur medlemskab for at din billet får tilstrækkelig prioritet. Tours af White Hart Lane er tilgængelige til rimelige priser ved din belejlighed. Du kan have den vidunderlige oplevelse, at udforske sceneriet på en stadium tour. At få et bag ved scenen kig på stadium er et must for enhver sand fodboldfan.

Fakta Tottenham

Klubben blev stiftet helt tilbage i 1882, hvilket gør Tottenham Hotspur Football Club til en af de ældste eksisterende klubber i den engelske fodboldsliga. Klubben fik en smag på succes tidligt i dens eksistens, da de vandt FA Cuppen i 1901, som det eneste ikke-liga hold, der nogensinde har opnået dette.

I 1963 fortsatte Spurs med at vise vejen, som den første britiske klub, der vandt en UEFA klubturnering, hvilket var den europæiske Cup Winners Cup. Holdet havde en række cup successer i de følgende årtier, hvilket har givet næring til billetsalget. Men i 1972, skrev klubben endnu engang historie, da de, som det første britisk hold vandt UEFA Cuppen, og blev det første britiske hold til at vinde mere end ét europæisk trofæ.

På trods af, at de ikke har vundet ligamesterskabet, har Spurs haft cup succes i hvert af de seneste seks årtier, hvilket er en rekord, som kun Manchester United kan hamle op med. Desuden nyder Spurs en konkurrencedrevet, længerevarig rivalisering med Arsenal, deres rivaler fra det nordlige London, hvilket omtales som North London Derby.

Tottenham billetter til hjemmekampe kan koste mellem £ 54 og £ 37, afhængigt af hvor du sidder på stadion, samt hvilken konkurrence klubben er involveret i.

Nord London har meget at tilbyde de, der udforsker den engelske hovedstad med dens utallige attraktioner. Disse omfatter Royal Air Force Museum, The Royal Academy of Music York Gate Collections og Royal College of Physicians Bibliotek.

Billigste hjemmekamp

VS
fra 146,- Læs mere

Dyreste hjemmekamp

VS
fra 2 625,- Læs mere

Anmeldelser og bedømmelser af Fodboldbilletter.com

Læs kundernes anmeldelser
4,3 af 5 (3 anmeldelser)

Meget brugbar og nyttig

4 af 5

En rigtig god side til at finde fodboldbilletter

5 af 5

Man kan finde de bedste og billigste billetter

4 af 5