Vi sammenligner primære og sekundære markedspladser. Priserne kan være højere eller lavere end originalprisen.

Chelsea billetter

Der er i øjeblikket 1 forhandlere, som tilbyder fodboldbilletter og pakkerejser til Chelsea

Det er ofte yderst populært med billetter til Chelsea FC’s hjemmekampe på Stamford Bridge. Her kan du vælge kamp og sammenligne priser på billetter fra samtlige større billetudbydere samt rejsebureauer på markedet.

Hvordan køber man Chelsea-billetter?

Én måde er at blive medlem af Chelseas klub og efterfølgende ansøge om billetter til en given kamp. Her er der dog ingen garantier. En anden mulighed er at købe via en af de samarbejdspartnere, vi har oplistet her på hjemmesiden. I så fald vil du være garanteret en billet. Der er et stort udbud af billetleverandører, så tjek de forskellige forhandleres tilbud ud, inden du slår til.

Sammenlign billetter med Chelsea FC

Billetpriserne kan variere meget, hvilket ikke kun er gældende for forskellige kampe, men også den samme kamp. Hvor vigtigt er det for dig at være tæt på banen? Ofte kan det koste omkring dobbelt så meget at sidde lavt ved en af langsiderne sammenlignet med nogle af de øverste pladser på endetribunerne. Uanset hvad du er til, kan du se alle tænkelige muligheder i vores sammenligningstjeneste.

Fodboldture med Chelsea

Hvis du gerne vil undgå selv at skulle på hotel- og flyreservation-jagt, så er der muligheden for at købe en brugerdefineret pakkerejse til lige netop den kamp, du ønsker at se. Det vil sige, at du køber en pakke, som inkluderer kampbillet, hotel- og fly-reservation.

Stamford Bridge, London

Stadionet ligger i et meget dejligt område, hvor du kan spankulere rundt og tage på pubs, restauranter og meget andet. Gør som over 40.000 andre besøgende og se en kamp live!

Chelsea Kampprogram 2023 | 2024

Chelsea FC-billetter

På denne side kan du sammenligne og købe billetter til alle Chelseas kampe. Du kan enten købe enkeltbilletter og selv ordne hotelreservation og øvrig rejse på egen hånd, eller du kan vælge en af de leverandører, som sælger pakkerejser. På den måde slipper du for besværet med at lede efter et passende hotel. Vi samarbejder med de største rejsebureauer og billetudbydere rundt omkring i Europa, og du kan være helt tryg, når du køber via vores samarbejdspartnere.

Om Chelsea FC

Chelsea, eller ”The Blues,” er en af de allermest populære klubber i Premier League og er altid et tophold, som kæmper med om både ligasejren samt pladserne til Champions League. Med verdensklassespillere som Eden Hazard, Willian og Thibaut Courtois er Chelsea et underholdende mandskab at overvære på grønsværen. Også den russiske ejer Abramovich har en stor aktie i klubbens succes, og han har gjort det muligt for den at udvikle sig i løbet af det seneste årti.

Stamford Bridge

Du kommer nemmest frem til Stamford Bridge via undergrundsbanen og stationen Fulham Broadway på District Line. Alternativt kan du benytte busserne 14, 211 og 414. Stadion råder over 41.000 tilskuerpladser og er næsten altid udsolgt. I det omkringliggende område ligger der et væld af pubs, restauranter og indkøbscentre, hvor du kan spadsere rundt og nyde tiden før og efter kampen.

Store kampe

Chelsea har ingen særskilt rival, men kampene mod Arsenal, Liverpool og Manchester United er altid ekstra intense. I nærområdet er desuden Fulham FC, men grundet de store forskelle i blandt andet økonomiske og ligamæssige rammer regnes de ikke for nogen stor rival.

Hvor meget koster Chelsea-billetter?

Når der spilles mod andre tophold, ligger priserne normalt højere, end når modstanderen er et bundhold. Vi oplister priserne på alle kampene. For at se de præcise priser skal du blot trykke på den enkelte kamp for mere information herom.

Hvordan køber man billetter til Chelsea udekampe?

Eftersom vi oplister alle kampe, hjemme- såvel som udekampe, er proceduren den samme. Men ønsker du at se en udekamp, hvor du står sammen med de andre Chelsea-fans, skal du blot være nøje opmærksom på, at din billet indeholder adgang til udebaneafsnittet.

Billetinformation

https://www.chelseafc.com/en/tickets---membership/buy-tickets

Billetter og rejser

Chelsea football club er løftet om spænding i engelsk fodbold.

Chelsea Football Club har siden dens grundlæggelse i begyndelsen af det 20 århundrede, spenderet en betydelig del af dens historie i de øverste rækker af engelsk fodbold. Klubbens imponerende bedrifter vil tilskynde dig til at besøge London, og nyde ekstremt talentfulde spillere i en livekamp. Glem ikke at booke dine Chelsea billetter i dag, da de er indgangen til den kommende fodboldsæson i hjertet af England. Chelsea Football Club har haft mange legendariske spillere, såsom Roy Bentley, Frank Blunstone, Peter Bonetti, og Steve Clarke. Du kan have chancen for at udforske klubbens historie. Der er noget rørende over Chelsea Football Club; noget, der kan identificeres gennem den store ånd, dens spillere udviser når de rækker ud til hjerterne på deres fans. Fans er vigtigt for klubbens succes.

London vedbliver at være et spændende sted at besøge gennem hele året. En af hovedattraktionerne er Buckingham Palace, der lover at omsvøbe besøgende i kongerigets rige historie. Din beslutning om købe fodboldbilletter til Chelsea Football Club vil være dit bedste valg, mens du forsøger at flygte fra din daglige virkelighed. Et andet interessant sted at besøge er Madame Tussauds Museum, hvor folk kan føle forskellige historiske og kulturelle æraers magi gennem prismet af voksfigurer af berømtheder. Fans af Chelsea bør være stolte over deres favoritholds historie og nylige succes.

Fakta Chelsea

Chelsea Football Club har en stolt historie i toppen af engelsk fodbold. Baseret i Fulham, London Blues, som de kærligt kaldes, har spillet på Stamford Bridge banen, siden de blev etableret i 1905.

Siden deres første League-titel i 1955, har Chelsea ofte været vindende. Men det er inden for de seneste to årtier, at Chelsea Football Club har haft deres mest vedvarende succesperiode. Siden 1997 har klubben vundet intet mindre end 15 store trofæer, herunder 4 Premier League titler og 7 FA Cups. The Blues er den eneste London klub, der har vundet Champions League, og de er også den eneste klub i Storbritannien, der har vundet alle tre europæiske trofæer. Denne succes har givet næring til et ønske om fodboldbilletter blandt fans, der fylder det 41.000 sæder store stadion til bristepunktet.. I 2003, købte den rige russiske forretningsmand Roman Abramovich købte klubben, hvilket er blevet meget berømt, og hans penge hjalp The Blues, til at være regelmæssige titeludfordrere. En insprøjtning på 100 millioner pund fra den russiske velgører hjalp klubben stige op ad velstandslisten, og klubben blev i 2013 anført som den 7. rigeste klub i verden. Chelsea billetter til at se Premier League hjemmekampe kan variere mellem £ 63 og £ 40, alt efter hvilken del af stadion, du sidder og hvem klubben er spiller imod. Fulham er godt positioneret i hjertet af London, og har meget at tilbyde den mulige rejsende. Bemærkelsesværdige attraktioner inkluderer: Themsens Bankside, The Franco, BBC Television Centre og The Hammersmith Odeon.

Anmeldelser og bedømmelser af Fodboldbilletter.com

Læs kundernes anmeldelser

4,3 af 5 (3 anmeldelser)

Meget brugbar og nyttig

4 af 5

En rigtig god side til at finde fodboldbilletter

5 af 5

Man kan finde de bedste og billigste billetter

4 af 5