Chelsea billetter

Undersøg alle Chelsea billetter

Der er i øjeblikket 9 forhandlere, som tilbyder fodboldbilletter og pakkerejser til Chelsea

Se Chelsea FC live på Stamford Bridge

Benyt lejligheden til at se Chelsea FC spiller på hjemmebane på Stamford Bridge og opleve den stærke og unikke atmosfære. Vi hjælper dig med at finde de bedste priser til Chelsea FC kampe. Vælg kampen for mere information og en komplet liste over alle forhandlere, som sælger billetter og pakker til den kamp, som du er interesseret i.

Chelsea FC - Chelsea Football Club, også kendt som "The Blues, The Pensioners". Klubben blev stiftet i 1905 i London og spiller sine hjemmekampe på Stamford Bridge med en kapacitet på 41 841 siddepladser.

Kampe 2017/2018

20 Feb
Chelsea vs Barcelona
Stamford Bridge
Champions League
fra 4 756,-
Læs mere
25 Feb
Manchester United vs Chelsea
Old Trafford
Premier League
fra 1 834,-
Læs mere
4 Marts
Manchester City vs Chelsea
Etihad Stadium
Premier League
fra 1 355,-
Læs mere
10 Marts
Chelsea vs Crystal Palace
Stamford Bridge
Premier League
fra 1 225,-
Læs mere
14 Marts
Barcelona vs Chelsea
Camp Nou
Champions League
fra 2 371,-
Læs mere
17 Marts
Burnley vs Chelsea
Turf Moor
Premier League
fra 903,-
Læs mere
1 April
Chelsea vs Tottenham
Stamford Bridge
Premier League
fra 2 043,-
Læs mere
7 April
Chelsea vs West Ham
Stamford Bridge
Premier League
fra 1 552,-
Læs mere
14 April
Southampton vs Chelsea
St Mary's Stadium
Premier League
fra 1 381,-
Læs mere
21 April
Chelsea vs Huddersfield
Stamford Bridge
Premier League
fra 931,-
Læs mere
28 April
Swansea vs Chelsea
Liberty Stadium
Premier League
fra 1 581,-
Læs mere
5 Maj
Chelsea vs Liverpool
Stamford Bridge
Premier League
fra 2 791,-
Læs mere
13 Maj
Newcastle vs Chelsea
Newcastle
Premier League
fra 1 284,-
Læs mere

Chelsea Billetter og rejser

Chelsea Football Club er løftet om spænding i engelsk fodbold.

Chelsea Football Club har siden dens grundlæggelse i begyndelsen af det 20 århundrede, spenderet en betydelig del af dens historie i de øverste rækker af engelsk fodbold. Klubbens imponerende bedrifter vil tilskynde dig til at besøge London, og nyde ekstremt talentfulde spillere i en livekamp. Glem ikke at booke dine Chelsea billetter i dag, da de er indgangen til den kommende fodboldsæson i hjertet af England. Chelsea Football Club har haft mange legendariske spillere, såsom Roy Bentley, Frank Blunstone, Peter Bonetti, og Steve Clarke. Du kan have chancen for at udforske klubbens historie. Der er noget rørende over Chelsea Football Club; noget, der kan identificeres gennem den store ånd, dens spillere udviser når de rækker ud til hjerterne på deres fans. Fans er vigtigt for klubbens succes.

London vedbliver at være et spændende sted at besøge gennem hele året. En af hovedattraktionerne er Buckingham Palace, der lover at omsvøbe besøgende i kongerigets rige historie. Din beslutning om købe fodboldbilletter til Chelsea Football Club vil være dit bedste valg, mens du forsøger at flygte fra din daglige virkelighed. Et andet interessant sted at besøge er Madame Tussauds Museum, hvor folk kan føle forskellige historiske og kulturelle æraers magi gennem prismet af voksfigurer af berømtheder. Fans af Chelsea bør være stolte over deres favoritholds historie og nylige succes.

Fakta Chelsea

Chelsea Football Club har en stolt historie i toppen af engelsk fodbold. Baseret i Fulham, London Blues, som de kærligt kaldes, har spillet på Stamford Bridge banen, siden de blev etableret i 1905.

Siden deres første League-titel i 1955, har Chelsea ofte været vindende. Men det er inden for de seneste to årtier, at Chelsea Football Club har haft deres mest vedvarende succesperiode. Siden 1997 har klubben vundet intet mindre end 15 store trofæer, herunder 4 Premier League titler og 7 FA Cups.

The Blues er den eneste London klub, der har vundet Champions League, og de er også den eneste klub i Storbritannien, der har vundet alle tre europæiske trofæer. Denne succes har givet næring til et ønske om fodboldbilletter blandt fans, der fylder det 41.000 sæder store stadion til bristepunktet..

I 2003, købte den rige russiske forretningsmand Roman Abramovich købte klubben, hvilket er blevet meget berømt, og hans penge hjalp The Blues, til at være regelmæssige titeludfordrere. En insprøjtning på 100 millioner pund fra den russiske velgører hjalp klubben stige op ad velstandslisten, og klubben blev i 2013 anført som den 7. rigeste klub i verden.

Chelsea billetter til at se Premier League hjemmekampe kan variere mellem £ 63 og £ 40, alt efter hvilken del af stadion, du sidder og hvem klubben er spiller imod.

Fulham er godt positioneret i hjertet af London, og har meget at tilbyde den mulige rejsende. Bemærkelsesværdige attraktioner inkluderer: Themsens Bankside, The Franco, BBC Television Centre og The Hammersmith Odeon.