Arsenal billetter

Undersøg alle Arsenal billetter

Der er i øjeblikket 9 forhandlere, som tilbyder fodboldbilletter og pakkerejser til Arsenal

Se Arsenal FC live på Emirates Stadium

Benyt lejligheden til at se Arsenal FC spiller på hjemmebane på Emirates Stadium og opleve den stærke og unikke atmosfære. Vi hjælper dig med at finde de bedste priser til Arsenal FC kampe. Vælg kampen for mere information og en komplet liste over alle forhandlere, som sælger billetter og pakker til den kamp, som du er interesseret i.

Arsenal FC - Arsenal Football Club, også kendt som "The Gunners". Klubben blev stiftet i 1886 as Dial Square i London og spiller sine hjemmekampe på Emirates Stadium med en kapacitet på 60 361 siddepladser.

Kampe 2017/2018

22 Feb
Arsenal vs Östersunds FK
Emirates Stadium
Europa League
fra 790,-
Læs mere
25 Feb
Arsenal vs Manchester City
Wembley Stadium
EFL Cup
fra 1 880,-
Læs mere
1 Marts
Arsenal vs Manchester City
Emirates Stadium
Premier League
fra 962,-
Læs mere
4 Marts
Brighton vs Arsenal
Falmer Stadium
Premier League
fra 1 694,-
Læs mere
11 Marts
Arsenal vs Watford
Emirates Stadium
Premier League
fra 793,-
Læs mere
17 Marts
Leicester vs Arsenal
King Power Stadium
Premier League
fra 1 231,-
Læs mere
1 April
Arsenal vs Stoke
Emirates Stadium
Premier League
fra 838,-
Læs mere
7 April
Arsenal vs Southampton
Emirates Stadium
Premier League
fra 838,-
Læs mere
14 April
Newcastle vs Arsenal
Newcastle
Premier League
fra 1 231,-
Læs mere
21 April
Arsenal vs West Ham
Emirates Stadium
Premier League
fra 976,-
Læs mere
28 April
Manchester United vs Arsenal
Old Trafford
Premier League
fra 1 946,-
Læs mere
5 Maj
Arsenal vs Burnley
Emirates Stadium
Premier League
fra 960,-
Læs mere
13 Maj
Huddersfield vs Arsenal
John Smith's Stadium
Premier League
fra 1 694,-
Læs mere

Arsenal Billetter og rejser

Nyd din tur til London, hvor du kan se en af de mest berømte engelske hold, Arsenal’s spil/køb dine fodboldbilletter i dag.

Arsenal er en fodboldklub med en rig historie, og kendt for sin succes. Siden sin grundlæggelse i 1886, har Arsenal bestræbt sig på at bibeholde en stærk følelse af stolthed og tradition. Kombinationen af tradition og innovation er emblematisk for ånden hos klubbens spillere. De bidrager til den emotionelle og unikke atmosfære på Emirates Stadium. Vær den første til at reservere dine fodboldbilletter til London, og du kan se, hvad det betyder at være en stolt Arsenal fan. I dens 125 år, har Arsenal rørt ved hjerterne på deres fans ved, at give dem en klar mulighed for at føle sig som en del af klubben.

Mens man er i London, kan man få mere at vide mere om Arsenal Foundations succes. Klubben har fastslået sin dedikation til at støtte samfundet. Arsenal Foundation blev stiftet i 2012 i forsøget på at motivere unge mennesker fra hele verden til at nå deres mål, og udfri deres potentiale. Dette demonstrerer klubbens store sociale bevidsthed, ved altid at tjene dens samfund. Det er det rigtige tidspunkt at besøge London, og se Arsenals stadion, the Emirates Stadium. Det vil glæde dig over at opdage vigtige detaljer vedrørende klubben, og opleve den spændende fodbold atmosfære i hjertet af London. Reserver dine arsenal billetter, der kan give dig en unik mulighed for at besøge interessante steder i London.

Fakta Arsenal

Som en af de mest eftertragtede billetter inden for engelsk fodbold, er Arsenal Football Club berømt over hele verden. The Gunners, som holdet kaldes i folkemunde, er en af de mest succesfulde engelske topklubber. Holdet blev grundlagt i 1886, og er i øjeblikket baseret på det nybyggede Emirates Stadium, men har tilbragt størstedelen af deres tid i fodboldligaen på Highbury.

I 2013 blev Arsenal vurderet til $ 1,3 milliarder og anses for at være den fjerde mest værdifulde klub i den engelske Premier League. Fodboldbilletter er blot en del af klubbens store indkomst.

I nyere tid, havde Arsenal Football Club, i 1990erne, en række Premier League sejre, herunder en League og Cup dobbelt, og har været et top fire hold lige siden. Desuden nyder Gunners en konkurrencepræget rivalisering med deres nordlige London rivaler Tottenham Hotspur.

Historisk set har klubben været en attraktiv mulighed for højt profilerede spillere, især i de seneste årtier. Med Gunners er højt værdsat af internationale spillere i hele verden.

Priserne for Arsenal billetter til hjemmekampe på Emirates Stadium, spænder fra £ 26 til £ 126, men disse billetpriser kan reduceres, hvis du opretter dig som medlem, hvor du kan drage fordel af en række reduktioner.

Byen London har en fantastisk historie, som kan udforskes gennem dens utallige attraktioner. Disse omfatter en bred vifte af museer, restauranter, teatre, biografer, barer, klubber og spillesteder, der dækker enhver smag. Ikke at forglemme Tower of London. Dette er en levende by, der byder på mange forskellige kulturer og muligheder for sightseeing; London er britisk fodbolds hjerte.