Arsenal billetter

Der er i øjeblikket 9 forhandlere, som tilbyder fodboldbilletter og pakkerejser til Arsenal

Hvis du ønsker at købe billetter til Arsenal FC, så har du muligheden for at sammenligne priserne hos de forskellige billetudbydere her på vores hjemmeside. Du skal blot vælge en kamp fra listen, hvorefter du kan se alle de tilbud, som lige nu er tilgængelige hos de store billetleverandører og rejsebureauer.

Hvordan kan man købe Arsenal-billetter?

Arsenals hjemmekampe er som oftest udsolgte, og billetter til de helt store kampe er meget svære at få fat på – især hvis du ikke er medlem af klubben. Nemmest er det derfor at købe via en af de samarbejdspartnere eller rejsebureauer, som fungerer som forhandlere af Arsenal-billetter. Og det er de firmaer, vi oplister her på hjemmesiden.

Sammenlign alle rejser og billetter med Arsenal FC

Vil du sidde på de bedst mulige pladser, eller er endetribunen fint nok til dig? Uanset hvad dine krav er, kan de imødekommes. Der eksisterer nemlig et stort antal af udbydere, som sælger billetter til Arsenals hjemmekampe, hvilket øger valgmulighederne for dig som køber.

Fodboldture med Arsenal

Vil du måske hellere købe en pakkeløsning, hvor alt er inkluderet? Så har du muligheden for at købe en komplet fodboldrejse, hvor du ikke selv skal tænke på at booke fly og hotel. Det er en bekvem måde at gøre det på, og du slipper dermed for at skulle bruge tid på at lede efter egnede hoteller og flyvetider.

Emirates Stadium, London

Emirates kan næsten huse 60.000 tilskuere og hører til i det nordlige London. Og det er nemt at komme hertil via undergrundsbanen! For den indædte Arsenal-fan er der desuden også mulighed for at komme på stadion-rundvisning samt et besøg på Arsenals eget museum.

Kampe 2017/2018

22 April
Arsenal vs West Ham
Emirates Stadium
Premier League
fra 798,-
Læs mere
26 April
Arsenal vs Atletico Madrid
Emirates Stadium
Europa League
fra 671,-
Læs mere
29 April
Manchester United vs Arsenal
Old Trafford
Premier League
fra 1 425,-
Læs mere
3 Maj
Atletico Madrid vs Arsenal
Wanda Metropolitano
Europa League
fra 2 232,-
Læs mere
6 Maj
Arsenal vs Burnley
Emirates Stadium
Premier League
fra 872,-
Læs mere
9 Maj
Leicester vs Arsenal
King Power Stadium
Premier League
fra 798,-
Læs mere
13 Maj
Huddersfield vs Arsenal
John Smith's Stadium
Premier League
fra 1 368,-
Læs mere

Arsenal Billetter og rejser

Nyd din tur til London, hvor du kan se en af de mest berømte engelske hold, Arsenal’s spil/køb dine fodboldbilletter i dag.

Arsenal er en fodboldklub med en rig historie, og kendt for sin succes. Siden sin grundlæggelse i 1886, har Arsenal bestræbt sig på at bibeholde en stærk følelse af stolthed og tradition. Kombinationen af tradition og innovation er emblematisk for ånden hos klubbens spillere. De bidrager til den emotionelle og unikke atmosfære på Emirates Stadium. Vær den første til at reservere dine fodboldbilletter til London, og du kan se, hvad det betyder at være en stolt Arsenal fan. I dens 125 år, har Arsenal rørt ved hjerterne på deres fans ved, at give dem en klar mulighed for at føle sig som en del af klubben.

Mens man er i London, kan man få mere at vide mere om Arsenal Foundations succes. Klubben har fastslået sin dedikation til at støtte samfundet. Arsenal Foundation blev stiftet i 2012 i forsøget på at motivere unge mennesker fra hele verden til at nå deres mål, og udfri deres potentiale. Dette demonstrerer klubbens store sociale bevidsthed, ved altid at tjene dens samfund. Det er det rigtige tidspunkt at besøge London, og se Arsenals stadion, the Emirates Stadium. Det vil glæde dig over at opdage vigtige detaljer vedrørende klubben, og opleve den spændende fodbold atmosfære i hjertet af London. Reserver dine arsenal billetter, der kan give dig en unik mulighed for at besøge interessante steder i London.

Fakta Arsenal

Som en af de mest eftertragtede billetter inden for engelsk fodbold, er Arsenal Football Club berømt over hele verden. The Gunners, som holdet kaldes i folkemunde, er en af de mest succesfulde engelske topklubber. Holdet blev grundlagt i 1886, og er i øjeblikket baseret på det nybyggede Emirates Stadium, men har tilbragt størstedelen af deres tid i fodboldligaen på Highbury.

I 2013 blev Arsenal vurderet til $ 1,3 milliarder og anses for at være den fjerde mest værdifulde klub i den engelske Premier League. Fodboldbilletter er blot en del af klubbens store indkomst.

I nyere tid, havde Arsenal Football Club, i 1990erne, en række Premier League sejre, herunder en League og Cup dobbelt, og har været et top fire hold lige siden. Desuden nyder Gunners en konkurrencepræget rivalisering med deres nordlige London rivaler Tottenham Hotspur.

Historisk set har klubben været en attraktiv mulighed for højt profilerede spillere, især i de seneste årtier. Med Gunners er højt værdsat af internationale spillere i hele verden.

Priserne for Arsenal billetter til hjemmekampe på Emirates Stadium, spænder fra £ 26 til £ 126, men disse billetpriser kan reduceres, hvis du opretter dig som medlem, hvor du kan drage fordel af en række reduktioner.

Byen London har en fantastisk historie, som kan udforskes gennem dens utallige attraktioner. Disse omfatter en bred vifte af museer, restauranter, teatre, biografer, barer, klubber og spillesteder, der dækker enhver smag. Ikke at forglemme Tower of London. Dette er en levende by, der byder på mange forskellige kulturer og muligheder for sightseeing; London er britisk fodbolds hjerte.