Vi sammenligner primære og sekundære markedspladser. Priserne kan være højere eller lavere end originalprisen.

Arsenal billetter

Der er i øjeblikket 0 forhandlere, som tilbyder fodboldbilletter og pakkerejser til Arsenal

Hvis du ønsker at købe billetter til Arsenal FC, så har du muligheden for at sammenligne priserne hos de forskellige billetudbydere her på vores hjemmeside. Du skal blot vælge en kamp fra listen, hvorefter du kan se alle de tilbud, som lige nu er tilgængelige hos de store billetleverandører og rejsebureauer.

Hvordan kan man købe Arsenal-billetter?

Arsenals hjemmekampe er som oftest udsolgte, og billetter til de helt store kampe er meget svære at få fat på – især hvis du ikke er medlem af klubben. Nemmest er det derfor at købe via en af de samarbejdspartnere eller rejsebureauer, som fungerer som forhandlere af Arsenal-billetter. Og det er de firmaer, vi oplister her på hjemmesiden.

Sammenlign alle rejser og billetter med Arsenal FC

Vil du sidde på de bedst mulige pladser, eller er endetribunen fint nok til dig? Uanset hvad dine krav er, kan de imødekommes. Der eksisterer nemlig et stort antal af udbydere, som sælger billetter til Arsenals hjemmekampe, hvilket øger valgmulighederne for dig som køber.

Fodboldture med Arsenal

Vil du måske hellere købe en pakkeløsning, hvor alt er inkluderet? Så har du muligheden for at købe en komplet fodboldrejse, hvor du ikke selv skal tænke på at booke fly og hotel. Det er en bekvem måde at gøre det på, og du slipper dermed for at skulle bruge tid på at lede efter egnede hoteller og flyvetider.

Emirates Stadium, London

Emirates kan næsten huse 60.000 tilskuere og hører til i det nordlige London. Og det er nemt at komme hertil via undergrundsbanen! For den indædte Arsenal-fan er der desuden også mulighed for at komme på stadion-rundvisning samt et besøg på Arsenals eget museum.

Arsenal Kampprogram 2023 | 2024

Arsenal FC-billetter

Arsenal er et af de mest succesrige hold med titler i både ligaen, FA Cuppen og i Liga Cuppen. På denne hjemmeside kan du nemt sammenligne priser og derefter booke kampbilletter fra nogen af vores samarbejdspartnere. Du kan vælge imellem blot at købe enkeltbilletter eller pakkerejse inkluderende hotelbooking. Vælg først den kamp, du er interesseret i, og sammenlign herefter priser og tilskuerpladser fra de forskellige billetsælgere. Vi oplister både liga- og cupkampe, og udvalget dækker over både hjemme- og udekampe. Her finder du det hele!

Om Arsenal FC

Arsenal er et af de hold i Premier League, som man hver sæson regner med kommer til at kæmpe med om titlen. Med spillere som Özil, Aubameyang og Lacazette har man et yderst skarpt angreb. Unai Emery, som overtog managersædet efter Arsène Wengers mangeårige periode i klubben, har påbegyndt opbygningen af det nye Arsenal-hold. Sæsonen 2003/2004 er gået over i historien som klubbens bedste nogensinde. Her vandt Londonholdet ligaen uden at tabe en eneste kamp, og mandskabet fra dengang har derfor fået tilnavnet "The Invincibles".

Emirates Stadium

Du kommer nemmest til stadion via offentlig trafik og stationen Arsenal (Piccadilly Line). Alternativt kan du tage til Finsbury Park eller Highbury & Islington, hvilket ligger ti minutters gåtur fra Emirates Stadium. Arsenal har siden 2006 spillet på dette topmoderne stadion, efter at man flyttede fra Highbury. Emirates kan rumme 60.355 tilskuere og er som regel udsolgt til de fleste kampe.

North London Derby

Sådan kaldes opgørene mellem Arsenal og Tottenham Hotspurs, der begge har hjemme i det nordlige London. Der har altid været en stor rivalisering de to klubber imellem - lige fra dag et! I 2017/2018-sæsonen blev der sat publikumsrekord i derbyet, da de to hold mødtes på Wembley Stadion. Af andre store opgør for Arsenal kan nævnes London-derbyet mod Chelsea samt bragene mod Manchester United.

Hvor meget koster Arsenal-billetter?

Vi har oplistet priserne for hver enkelt kamp på denne hjemmeside, så du hurtigt og nemt kan få et godt overblik. Disse kan variere meget og er først og fremmest bestemt ud fra modstanderholdet, og hvor gode pladser du er ude efter.

Hvor køber man billetter til Arsenals udekampe?

På præcis samme måde, men er du interesseret i at stå sammen med udefansene, så kontroller nøje, at billetterne er til udebaneafsnittet.

Billetinformation

https://www.arsenal.com/tickets

Billetter og rejser

Nyd din tur til london, hvor du kan se en af de mest berømte engelske hold, arsenal’s spil/køb dine fodboldbilletter i dag.

Arsenal er en fodboldklub med en rig historie, og kendt for sin succes. Siden sin grundlæggelse i 1886, har Arsenal bestræbt sig på at bibeholde en stærk følelse af stolthed og tradition. Kombinationen af tradition og innovation er emblematisk for ånden hos klubbens spillere. De bidrager til den emotionelle og unikke atmosfære på Emirates Stadium. Vær den første til at reservere dine fodboldbilletter til London, og du kan se, hvad det betyder at være en stolt Arsenal fan. I dens 125 år, har Arsenal rørt ved hjerterne på deres fans ved, at give dem en klar mulighed for at føle sig som en del af klubben.

Mens man er i London, kan man få mere at vide mere om Arsenal Foundations succes. Klubben har fastslået sin dedikation til at støtte samfundet. Arsenal Foundation blev stiftet i 2012 i forsøget på at motivere unge mennesker fra hele verden til at nå deres mål, og udfri deres potentiale. Dette demonstrerer klubbens store sociale bevidsthed, ved altid at tjene dens samfund. Det er det rigtige tidspunkt at besøge London, og se Arsenals stadion, the Emirates Stadium. Det vil glæde dig over at opdage vigtige detaljer vedrørende klubben, og opleve den spændende fodbold atmosfære i hjertet af London. Reserver dine arsenal billetter, der kan give dig en unik mulighed for at besøge interessante steder i London.

Fakta Arsenal

Som en af de mest eftertragtede billetter inden for engelsk fodbold, er Arsenal Football Club berømt over hele verden. The Gunners, som holdet kaldes i folkemunde, er en af de mest succesfulde engelske topklubber. Holdet blev grundlagt i 1886, og er i øjeblikket baseret på det nybyggede Emirates Stadium, men har tilbragt størstedelen af deres tid i fodboldligaen på Highbury.

I 2013 blev Arsenal vurderet til $ 1,3 milliarder og anses for at være den fjerde mest værdifulde klub i den engelske Premier League. Fodboldbilletter er blot en del af klubbens store indkomst. I nyere tid, havde Arsenal Football Club, i 1990erne, en række Premier League sejre, herunder en League og Cup dobbelt, og har været et top fire hold lige siden. Desuden nyder Gunners en konkurrencepræget rivalisering med deres nordlige London rivaler Tottenham Hotspur. Historisk set har klubben været en attraktiv mulighed for højt profilerede spillere, især i de seneste årtier. Med Gunners er højt værdsat af internationale spillere i hele verden. Priserne for Arsenal billetter til hjemmekampe på Emirates Stadium, spænder fra £ 26 til £ 126, men disse billetpriser kan reduceres, hvis du opretter dig som medlem, hvor du kan drage fordel af en række reduktioner. Byen London har en fantastisk historie, som kan udforskes gennem dens utallige attraktioner. Disse omfatter en bred vifte af museer, restauranter, teatre, biografer, barer, klubber og spillesteder, der dækker enhver smag. Ikke at forglemme Tower of London. Dette er en levende by, der byder på mange forskellige kulturer og muligheder for sightseeing; London er britisk fodbolds hjerte.

Anmeldelser og bedømmelser af Fodboldbilletter.com

Læs kundernes anmeldelser

4,3 af 5 (3 anmeldelser)

Meget brugbar og nyttig

4 af 5

En rigtig god side til at finde fodboldbilletter

5 af 5

Man kan finde de bedste og billigste billetter

4 af 5