Vi sammenligner primære og sekundære markedspladser. Priserne kan være højere eller lavere end originalprisen.

Manchester City billetter

Der er i øjeblikket 8 forhandlere, som tilbyder fodboldbilletter og pakkerejser til Manchester City

Se Manchester City FC live på Etihad Stadium

Benyt lejligheden til at se Manchester City FC spiller på hjemmebane på Etihad Stadium og opleve den stærke og unikke atmosfære. Vi hjælper dig med at finde de bedste priser til Manchester City FC kampe. Vælg kampen for mere information og en komplet liste over alle forhandlere, som sælger billetter og pakker til den kamp, som du er interesseret i.

Manchester City FC - Manchester City Football Club, også kendt som "City, The Citizens, The Blues". Klubben blev stiftet i 1880 i Manchester og spiller sine hjemmekampe på City of Manchester Stadium med en kapacitet på 47 805 siddepladser.

Manchester City Kampprogram 2023 | 2024

28

April

2024

Nottingham Forest

vs

Manchester City

City Ground

Premier League

fra 5 947,-

Læs mere

4

Maj

2024

Manchester City

vs

Wolverhampton

Etihad Stadium

Premier League

fra 2 022,-

Læs mere

11

Maj

2024

Fulham

vs

Manchester City

Craven Cottage

Premier League

fra 1 917,-

Læs mere

14

Maj

2024

Tottenham

vs

Manchester City

Tottenham Hotspur Stadium

Premier League

fra 1 294,-

Læs mere

19

Maj

2024

Manchester City

vs

West Ham

Etihad Stadium

Premier League

fra 2 666,-

Læs mere

25

Maj

2024

Manchester City

vs

Manchester United

Etihad Stadium

FA Cup

fra 5 727,-

Læs mere

Billetter og rejser

Køb dine fodboldbilletter, og se et af de mest velhavende fodboldhold, manchester city, spille

Manchester Citys glorværdige historie fortæller alt om denne klubs bemærkelsesværdige bedrifter. I midten af 1960’erne opnåede fodboldklubben en førsteplads i ligaen. Manchester City begyndte at fejre deres succes ved at vinde FA Cuppen i 1969 og European Winners Cup i 1970. Det er interessant at opdage, at Manchester City var blandt stifterne af Premier League i 1992. I 2003 vandt Manchester City kampen mod Manchester United for første gang i 13 år. Denne legendariske kamp er stadig kilde til beundring hos Manchester City fans, da de er stolte over at støtte deres klub. Kampånd, passion i spillet og dedikationen til deres fans – alle disse aspekter viser Manchester Citys fokus på at vinde folks hjerter.

Book dine fodboldbilletter nu, så du ikke misser chancen for at se Manchester Citys kommende kampe. Mens du er i Manchester, er det bestemt nødvendigt at nyde klubbens stadion tour. Du kan se på klubbens rige arv og dens fremtidige ambitioner. Den professionelt guidede tour af klubben og stadium garanterer din tur bliver fascinerende. Ved at komme bag ved scenerne og se pressekonference rummet, kan du selv for et øjeblik blive en del af klubben. Andre interessante ting at overveje på Etihad Stadium inkluderer klubbens nøglesnor og kortet over Etihad Campus. Du kan få et imponerende kig på stadium fra forskellige vinkler.

Fakta Manchester City

Manchester City (som vi kender det nu) blev dannet i 1894 fra asken af en række lokale klubber. I mange år var klubben baseret på Maine Road stadion, der er bygget i 1923, men klubben flyttede i 2003 til det nybyggede City of Manchester Stadion.

The Sky Blues, som klubben kærligt er kendes som, havde deres mest succesfulde periode i 1960'erne og 70'erne under ledelse af Manchester City legenden Jo Mercer. Men før 1998 var klubbens resultater en del af dens fortid, og klubbens formue begyndte at svinde; og ved udgangen af året blev Sky Blues forvist til tredje division i engelsk fodbold for første gang i dens historie. Men til trods for dette led salget af fodboldbilletter ingen tab, da klubben holdt fast i dens loyale supportere. Men klubbens formue blev genoplivet, da de vendte tilbage til Premier League, idet de blev købt af Abu Dhabi United Group, der hjalp dem med at blive en af de rigeste klubber i verden. Både fans og tv kommentatorer ser frem til Manchesters derby spil idet The Sky Blues nyder en konkurrencepræget lokal rivalisering med Premier League modstanderne fra Manchester United. Derfor er fodboldfans fra Manchester voldsomt konkurrencedrevede over for hinanden, og billetter er udsolgt på få minutter. Billetter til se Premier League hjemmekampe kan koste mellem £ 78 og £ 49 afhængigt af hvilken del af stadion, du sidder. Manchester er en enorm by, som har meget at tilbyde den mulige rejsende. Af vigtige attraktioner kan nævnes: The Lowey Exhibit, The Imperial War Museum North, National Museum of Football, Victoria Baths og operahuset.

Billigste hjemmekamp

4

Maj

2024

Manchester City

vs

Wolverhampton

Etihad Stadium

Premier League

fra 2 022,-

Læs mere

Dyreste hjemmekamp

25

Maj

2024

Manchester City

vs

Manchester United

Etihad Stadium

FA Cup

fra 5 727,-

Læs mere

Anmeldelser og bedømmelser af Fodboldbilletter.com

Læs kundernes anmeldelser

4,3 af 5 (3 anmeldelser)

Meget brugbar og nyttig

4 af 5

En rigtig god side til at finde fodboldbilletter

5 af 5

Man kan finde de bedste og billigste billetter

4 af 5