Vi sammenligner primære og sekundære markedspladser. Priserne kan være højere eller lavere end originalprisen.

Manchester United billetter

Der er i øjeblikket 5 forhandlere, som tilbyder fodboldbilletter og pakkerejser til Manchester United

Er du på udkig efter Manchester United-billetter, så er denne hjemmeside lige det, du søger! Vi har samlet alle billetleverandører og rejsebureauer på ét og samme sted, hvilket gør, at du kan sammenligne priserne på en overskuelig måde.

Hvad gør man for at købe billetter til Manchester United?

Den enkleste og nemmeste måde er at købe hos en af klubbens forhandlere her på siden. Således slipper du for at blive medlem af klubben og ad den vej ansøge om billetter. På vores hjemmeside kan du gennemføre dit køb på få minutter og kan herefter begynde at pakke kufferten. Nu til dags findes der et stort udbud af billetudbydere, hvilket gør, at du som rejsende har mange alternativer at vælge imellem.

Sammenlign alle Manchester United-billetter

Da der er så stort et udvalg af billetleverandører, og at priserne derfor kan variere meget, er det, at vi har lavet denne sammenligningstjeneste for dig. Den hjælper dig med at finde de kampbilletter, som passer bedst til dig. Søger du billetter til et bestemt sted på stadion, eller er pladserne ikke så vigtige for dig? Uanset hvad har vi alle mulighederne opstillet for dig, så valget er helt og aldeles dit.

Fodboldture med Manchester United

Et alternativ til selv at strikke hele turen sammen er, at du kan henvende dig til et rejsebureau med flere års erfaring med Manchester United-rejser. Du vil på den måde kunne få en pakkeløsning, hvor du ikke skal tænke på at booke hotel og fly. Du får et godt hotel med i pakken, som bliver skræddersyet til din kamp og rejse.

Old Trafford, Manchester

Nyd topfodbold sammen med 75.000 andre på det mægtige Old Trafford, besøg klubmuseet eller hvorfor ikke tage på en stadion-rundvisning i forbindelse med din fodboldtur.

Manchester United Kampprogram 2023 | 2024

25

Maj

2024

Manchester City

vs

Manchester United

Etihad Stadium

FA Cup

fra 5 727,-

Læs mere

Manchester United-billetter

Manchester United er en af de allermest populære klubber i verden og har fans på hele kloden. Billetterne til Uniteds hjemmekampe er meget eftertragtede og kan ved store kampe derfor være både dyre og svære at få fat i. På vores hjemmeside kan du se, hvilke billetudbydere og rejsebureauer som har tilgængelige billetter til de respektive kampe. Vi oplister billetter til både liga- og cupkampe – selve købet foretager du sidenhen hos den udbyder, som opfylder dine billetkriterier.

Om Manchester United FC

Manchester United er et hold, som man altid regner med skal være med i topstriden i både England og i de europæiske turneringer. Gennem tiden har mange store spillere været tilknyttet klubben, og på dagens hold er nogle af stjernerne blandt andre Paul Pogba, Anthony Martial, Marcus Rashford og målmanden David de Gea. Klubben blev grundlagt i 1878 og er med sine blandt andet 20 ligatitler og tre Champions League-trofæer den mest succesrige klub i engelsk fodbold.

Old Trafford

Et besøg på Old Trafford, der kan rumme 75.000 tilskuere, er en fænomenal oplevelse for en fodboldfan og helt sikkert også noget magisk for den inkarnerede fan. Stadionet er fra 1909, og græsplænen måler 106 x 68 meter. Med en beliggenhed i området Stretford er det muligt at komme til stadion både til fods og med offentlig transport.

Manchester-derby

Der er to opgør, som er større end alle de andre. Det ene er mod lokalrivalerne fra Manchester City, som i de seneste år har placeret sig højere end United i ligaen. Og så er der kampene mod Liverpool FC. Mod disse to mandskaber er følelserne hos både spillere og tilskuere helt udenpå tøjet og ikke til at tage fejl af.

Hvor meget koster Manchester United-billetter?

Priserne varierer, alt efter hvilke pladser du er ude efter. Klik derfor gerne ind på de forskellige udbydere for at læse mere om deres billettyper.

Billetinformation

https://www.manutd.com/en/tickets-and-hospitality

Billetter og rejser

Manchester united har en speciel plads i rigtig mange danskeres hjerte.

Da Peter Schmeichel vogtede målet tilbage i 1990'erne var en stor del af den danske presses fokus selvfølgelig rettet mod dette engelske tophold. Mange danskere har derfor igennem tiderne købt Manchester United billetter til Old Trafford, hvor de sammen med 75.000 andre tilskuere har været vidne til at nogle af verdens bedste fodboldspillere har vist hvad de kunne med en bold!

Træner Alex Ferguson har siden 1986 stået i spidsen for Manchester United - og med stor succes fristes man til at tilføje. Siden hans tiltræden har "de røde djævle" toppet ligaen ikke mindre end 12 gange samt vundet Champions League to. En helt ufattelig præstation!

Udover at byde på fodbold i verdensklasse har byen Manchester også rigtig meget andet at byde på. Med et indbyggertal, der er dobbelt så stort som Århus siger det sig selv, at der er virkelig meget at komme efter! Den gamle, industrielle baggrund er tvunget i baggrunden til fordel for en ungdommelig puls med gode kulinariske oplevelser og mange muligheder for at få underholdningslysten stillet med andet end bare fodbold.

Til sidst et lille tip. Manchester United er et af verdens absolut mest populære klubhold, og hvis du ønsker at komme til at se en kamp på nærmeste hold, så skal du sørge for at bestille billetter i god tid!

Fakta Manchester United

Manchester United, eller Red Devils, som de kærligt kaldes, er den mest succesfulde klub i den engelske Premier League. Klubben flyttede til dens nuværende hjem på Old Trafford i 1910, og har siden vundet rekordhøje 20 ligatitlertitler og 11 FA Cups.

Derudover kan klubbens succes i Europa ikke matches af mange af deres Premier League rivaler med ikke mindre end tre europæiske cupsejre og tre andre europæiske trofæer, samt World Club mesterskabet. I 1998/9 sæsonen vandt klubben på berømt vis en kontinental trekant, bestående af FA Cuppen, Premier League og Champions League, og blev det første engelske hold til at opnå dette. Utroligt nok blev finalekampen vundet ved at, kæmpe sig tilbage i anden halvleg efter at United var bagud 2-0. Meget lig Liverpool, har Manchester United været udsat for tragedie. I 1958 var et flystyrt ansvarlig for, at 8 spillere mistede deres liv, i det, der blev kendt som München-ulykken. Manchester Uniteds mest produktive periode har været i de seneste årtier med Sir Alex Ferguson som træner, hvor de har vundet de fleste af deres trofæer. Salg af Manchester United billetter og merchandising har bragt berømmelse og rigdom til klubben, som for nylig er blevet anført som den tredje rigeste i verden. Billetter til se Premier League hjemmekampe kan koste mellem £ 53 og £ 31, afhængigt af hvilken del af stadion, du sidder. Manchester er en enorm by, som har meget at tilbyde den mulige rejsende. Attraktioner, der er værd at nævne inkluderer: The Lowey Exhibit, The Imperial War Museum North, National Museum of Football, Victoria Baths og operahuset.

Anmeldelser og bedømmelser af Fodboldbilletter.com

Læs kundernes anmeldelser

4,3 af 5 (3 anmeldelser)

Meget brugbar og nyttig

4 af 5

En rigtig god side til at finde fodboldbilletter

5 af 5

Man kan finde de bedste og billigste billetter

4 af 5