Manchester United billetter

Undersøg alle Manchester United billetter

Der er i øjeblikket 9 forhandlere, som tilbyder fodboldbilletter og pakkerejser til Manchester United

Se Manchester United live på Old Trafford

Benyt lejligheden til at se Manchester United spiller på hjemmebane på Old Trafford og opleve den stærke og unikke atmosfære. Vi hjælper dig med at finde de bedste priser til Manchester United kampe. Vælg kampen for mere information og en komplet liste over alle forhandlere, som sælger billetter og pakker til den kamp, som du er interesseret i.

Manchester United FC - Manchester United Football Club, også kendt som "The Red Devils". Klubben blev stiftet i 1878, as Newton Heath LYR F.C. i Manchester og spiller sine hjemmekampe på Old Trafford med en kapacitet på 75 811 siddepladser.

Kampe 2017/2018

21 Feb
Sevilla vs Manchester United
Estadio Ramón Sánchez Pizjuán
Champions League
fra 5 082,-
Læs mere
25 Feb
Manchester United vs Chelsea
Old Trafford
Premier League
fra 1 834,-
Læs mere
5 Marts
Crystal Palace vs Manchester United
Selhurst Park
Premier League
fra 2 031,-
Læs mere
10 Marts
Manchester United vs Liverpool
Old Trafford
Premier League
fra 2 225,-
Læs mere
13 Marts
Manchester United vs Sevilla
Old Trafford
Champions League
fra 1 129,-
Læs mere
18 Marts
West Ham vs Manchester United
Olympic Stadium
Premier League
fra 1 397,-
Læs mere
31 Marts
Manchester United vs Swansea
Old Trafford
Premier League
fra 949,-
Læs mere
7 April
Manchester City vs Manchester United
Etihad Stadium
Premier League
fra 2 892,-
Læs mere
14 April
Manchester United vs West Bromwich
Old Trafford
Premier League
fra 970,-
Læs mere
21 April
Bournemouth vs Manchester United
Dean Court
Premier League
fra 4 732,-
Læs mere
28 April
Manchester United vs Arsenal
Old Trafford
Premier League
fra 1 946,-
Læs mere
5 Maj
Brighton vs Manchester United
Falmer Stadium
Premier League
fra 5 082,-
Læs mere
13 Maj
Manchester United vs Watford
Old Trafford
Premier League
fra 1 112,-
Læs mere

Manchester United Billetter og rejser

Manchester United har en speciel plads i rigtig mange danskeres hjerte.

Da Peter Schmeichel vogtede målet tilbage i 1990'erne var en stor del af den danske presses fokus selvfølgelig rettet mod dette engelske tophold. Mange danskere har derfor igennem tiderne købt Manchester United billetter til Old Trafford, hvor de sammen med 75.000 andre tilskuere har været vidne til at nogle af verdens bedste fodboldspillere har vist hvad de kunne med en bold!

Træner Alex Ferguson har siden 1986 stået i spidsen for Manchester United - og med stor succes fristes man til at tilføje. Siden hans tiltræden har "de røde djævle" toppet ligaen ikke mindre end 12 gange samt vundet Champions League to. En helt ufattelig præstation!

Udover at byde på fodbold i verdensklasse har byen Manchester også rigtig meget andet at byde på. Med et indbyggertal, der er dobbelt så stort som Århus siger det sig selv, at der er virkelig meget at komme efter! Den gamle, industrielle baggrund er tvunget i baggrunden til fordel for en ungdommelig puls med gode kulinariske oplevelser og mange muligheder for at få underholdningslysten stillet med andet end bare fodbold.

Til sidst et lille tip. Manchester United er et af verdens absolut mest populære klubhold, og hvis du ønsker at komme til at se en kamp på nærmeste hold, så skal du sørge for at bestille billetter i god tid!

Fakta Manchester United

Manchester United, eller Red Devils, som de kærligt kaldes, er den mest succesfulde klub i den engelske Premier League. Klubben flyttede til dens nuværende hjem på Old Trafford i 1910, og har siden vundet rekordhøje 20 ligatitlertitler og 11 FA Cups.

Derudover kan klubbens succes i Europa ikke matches af mange af deres Premier League rivaler med ikke mindre end tre europæiske cupsejre og tre andre europæiske trofæer, samt World Club mesterskabet.

I 1998/9 sæsonen vandt klubben på berømt vis en kontinental trekant, bestående af FA Cuppen, Premier League og Champions League, og blev det første engelske hold til at opnå dette. Utroligt nok blev finalekampen vundet ved at, kæmpe sig tilbage i anden halvleg efter at United var bagud 2-0.

Meget lig Liverpool, har Manchester United været udsat for tragedie. I 1958 var et flystyrt ansvarlig for, at 8 spillere mistede deres liv, i det, der blev kendt som München-ulykken.

Manchester Uniteds mest produktive periode har været i de seneste årtier med Sir Alex Ferguson som træner, hvor de har vundet de fleste af deres trofæer. Salg af Manchester United billetter og merchandising har bragt berømmelse og rigdom til klubben, som for nylig er blevet anført som den tredje rigeste i verden.

Billetter til se Premier League hjemmekampe kan koste mellem £ 53 og £ 31, afhængigt af hvilken del af stadion, du sidder.

Manchester er en enorm by, som har meget at tilbyde den mulige rejsende. Attraktioner, der er værd at nævne inkluderer: The Lowey Exhibit, The Imperial War Museum North, National Museum of Football, Victoria Baths og operahuset.