Manchester United billetter

Der er i øjeblikket 9 forhandlere, som tilbyder fodboldbilletter og pakkerejser til Manchester United

Er du på udkig efter Manchester United-billetter, så er denne hjemmeside lige det, du søger! Vi har samlet alle billetleverandører og rejsebureauer på ét og samme sted, hvilket gør, at du kan sammenligne priserne på en overskuelig måde.

Hvad gør man for at købe billetter til Manchester United?

Den enkleste og nemmeste måde er at købe hos en af klubbens forhandlere her på siden. Således slipper du for at blive medlem af klubben og ad den vej ansøge om billetter. På vores hjemmeside kan du gennemføre dit køb på få minutter og kan herefter begynde at pakke kufferten. Nu til dags findes der et stort udbud af billetudbydere, hvilket gør, at du som rejsende har mange alternativer at vælge imellem.

Sammenlign alle Manchester United-billetter

Da der er så stort et udvalg af billetleverandører, og at priserne derfor kan variere meget, er det, at vi har lavet denne sammenligningstjeneste for dig. Den hjælper dig med at finde de kampbilletter, som passer bedst til dig. Søger du billetter til et bestemt sted på stadion, eller er pladserne ikke så vigtige for dig? Uanset hvad har vi alle mulighederne opstillet for dig, så valget er helt og aldeles dit.

Fodboldture med Manchester United

Et alternativ til selv at strikke hele turen sammen er, at du kan henvende dig til et rejsebureau med flere års erfaring med Manchester United-rejser. Du vil på den måde kunne få en pakkeløsning, hvor du ikke skal tænke på at booke hotel og fly. Du får et godt hotel med i pakken, som bliver skræddersyet til din kamp og rejse.

Old Trafford, Manchester

Nyd topfodbold sammen med 75.000 andre på det mægtige Old Trafford, besøg klubmuseet eller hvorfor ikke tage på en stadion-rundvisning i forbindelse med din fodboldtur.

Kampe 2017/2018

21 April
Manchester United vs Tottenham
Old Trafford
Fa Cup
fra 1 311,-
Læs mere
29 April
Manchester United vs Arsenal
Old Trafford
Premier League
fra 1 425,-
Læs mere
4 Maj
Brighton vs Manchester United
Falmer Stadium
Premier League
fra 3 534,-
Læs mere
10 Maj
West Ham vs Manchester United
Olympic Stadium
Premier League
fra 1 023,-
Læs mere
13 Maj
Manchester United vs Watford
Old Trafford
Premier League
fra 837,-
Læs mere

Manchester United Billetter og rejser

Manchester United har en speciel plads i rigtig mange danskeres hjerte.

Da Peter Schmeichel vogtede målet tilbage i 1990'erne var en stor del af den danske presses fokus selvfølgelig rettet mod dette engelske tophold. Mange danskere har derfor igennem tiderne købt Manchester United billetter til Old Trafford, hvor de sammen med 75.000 andre tilskuere har været vidne til at nogle af verdens bedste fodboldspillere har vist hvad de kunne med en bold!

Træner Alex Ferguson har siden 1986 stået i spidsen for Manchester United - og med stor succes fristes man til at tilføje. Siden hans tiltræden har "de røde djævle" toppet ligaen ikke mindre end 12 gange samt vundet Champions League to. En helt ufattelig præstation!

Udover at byde på fodbold i verdensklasse har byen Manchester også rigtig meget andet at byde på. Med et indbyggertal, der er dobbelt så stort som Århus siger det sig selv, at der er virkelig meget at komme efter! Den gamle, industrielle baggrund er tvunget i baggrunden til fordel for en ungdommelig puls med gode kulinariske oplevelser og mange muligheder for at få underholdningslysten stillet med andet end bare fodbold.

Til sidst et lille tip. Manchester United er et af verdens absolut mest populære klubhold, og hvis du ønsker at komme til at se en kamp på nærmeste hold, så skal du sørge for at bestille billetter i god tid!

Fakta Manchester United

Manchester United, eller Red Devils, som de kærligt kaldes, er den mest succesfulde klub i den engelske Premier League. Klubben flyttede til dens nuværende hjem på Old Trafford i 1910, og har siden vundet rekordhøje 20 ligatitlertitler og 11 FA Cups.

Derudover kan klubbens succes i Europa ikke matches af mange af deres Premier League rivaler med ikke mindre end tre europæiske cupsejre og tre andre europæiske trofæer, samt World Club mesterskabet.

I 1998/9 sæsonen vandt klubben på berømt vis en kontinental trekant, bestående af FA Cuppen, Premier League og Champions League, og blev det første engelske hold til at opnå dette. Utroligt nok blev finalekampen vundet ved at, kæmpe sig tilbage i anden halvleg efter at United var bagud 2-0.

Meget lig Liverpool, har Manchester United været udsat for tragedie. I 1958 var et flystyrt ansvarlig for, at 8 spillere mistede deres liv, i det, der blev kendt som München-ulykken.

Manchester Uniteds mest produktive periode har været i de seneste årtier med Sir Alex Ferguson som træner, hvor de har vundet de fleste af deres trofæer. Salg af Manchester United billetter og merchandising har bragt berømmelse og rigdom til klubben, som for nylig er blevet anført som den tredje rigeste i verden.

Billetter til se Premier League hjemmekampe kan koste mellem £ 53 og £ 31, afhængigt af hvilken del af stadion, du sidder.

Manchester er en enorm by, som har meget at tilbyde den mulige rejsende. Attraktioner, der er værd at nævne inkluderer: The Lowey Exhibit, The Imperial War Museum North, National Museum of Football, Victoria Baths og operahuset.