We compare primary and secondary marketplaces. Prices might be higher or lower than face value.

Liverpool billetter

Der er i øjeblikket 6 forhandlere, som tilbyder fodboldbilletter og pakkerejser til Liverpool

Hvis du er ude efter billetter til Liverpool FC-kampe, er du kommet til det helt rette sted! Her kan du nemt sammenligne forskellige billetter til Liverpools hjemmekampe fra et stort udbud af billetudbydere.

Liverpool er en af de allermest populære fodboldklubber i Europa, og det er ikke nogen nem sag at få fat i en billet til deres kampe – særligt ikke til de store kampe. Er du medlem af klubben, kan du ansøge om at købe billetter, men det nemmeste er nu engang at købe via en af de billetudbydere, vi har oplistet her på hjemmesiden.

Der er en stor forskel på priserne, afhængigt af hvor du vil sidde på stadion. Som oftest er den billigste løsning at sidde højt oppe på de korte sider, mens langsiderne har de dyreste pladser. Vi har her på hjemmesiden opført alle de billigste løsninger, og som oftest har de forskellige billetudbydere endda flere tilbud på deres respektive hjemmesider.

Som et alternativ til blot at købe en kampbillet findes der også muligheden for at købe komplette fodboldrejser med Liverpool her på siden. Vælg blot hotel og flyselskab og få det hele i én samlet pakke. Hav desuden for øje, hvilke garantier den enkelte rejseudbyder tilbyder.

Når tankerne ledes hen på Anfield, er det svært ikke at tænke på ”You’ll Never Walk,” som synges af lidt over 54.000 tilskuere inden kampene. Det nyligt renoverede stadion er desuden et besøg værd for alle, der er fodboldinteresserede, uanset om du er Liverpool-fan eller ej.

Liverpool Kampprogram 2021/2022

VS
Anfield Premier League
VS
Vicarage Road Premier League
VS
Wanda Metropolitano Champions League
VS
Old Trafford Premier League
VS
Anfield Premier League
VS
Anfield Champions League
VS
Olympic Stadium Premier League
VS
Anfield Premier League
VS
Anfield Champions League
VS
Anfield Premier League
VS
Goodison Park Premier League
VS
San Siro Champions League
VS
Anfield Premier League
VS
Anfield Premier League
VS
Tottenham Hotspur Stadium Premier League
VS
Anfield Premier League
VS
King Power Stadium Premier League
VS
Stamford Bridge Premier League
VS
Anfield Premier League
VS
Selhurst Park Premier League
VS
Anfield Premier League
VS
Anfield Premier League
VS
Emirates Stadium Premier League
VS
Anfield Premier League
VS
Falmer Stadium Premier League
VS
Anfield Premier League
VS
Anfield Premier League
VS
Etihad Stadium Premier League
VS
Villa Park Premier League
VS
Anfield Premier League
VS
St James Park Premier League
VS
Anfield Premier League
VS
St Mary's Stadium Premier League
VS
Anfield Premier League

Liverpool er et af topholdene i Premier League og er internationalt set en meget populær klub. Du kan nemt og bekvemt booke dine Liverpool-billetter via nogle af vores samarbejdspartnere. Foruden muligheden for at købe komplette fodboldrejser med alt inkluderet kan du også alternaivt købe enkeltbilletter. Vælg blot en kamp i oversigten og sammenlign de mange rejsebureauer og billetsælgers priser. Uanset om du vil se ”The Reds” i ligaen eller i en hvilken som helst cupturnering, så kan du finde billetterne her på siden.

Liverpool er et af topholdene og en af de største og rigeste klubber i Europa og har i de senere år via prominente navne som Jürgen Klopp, Mohamed Salah og Virgil van Dijk løftet sit niveau yderligere. Klubben blev grundlagt i 1892 og er en af de mest succesfulde i England med 18 ligatitler samt fem europæiske pokaler. Den allerbedste periode ligger imidlertid tilbage i 70’erne og 80’erne, og i 1984 vandt man således the triple, hvilket vil sige ligaen, ligacuppen og Europa Cuppen – sidstnævnte det, der i dag svarer til Champions League.

Liverpools hjemmebane, Anfield Road, emmer af fodbold, hvilket ikke mindst ses ved, at hver kamp indledes med den storslåede sang ”You’ll Never Walk Alone.” Det skaber altid en yderst indtagende atmosfære på og omkring stadion, og det er noget, som bare skal opleves – ikke mindst hvis Liverpool FC har en stor plads i dit hjerte. Anfield ligger i den nordøstlige del af byen i nærheden af Stanley Park og rummer nu til dags en kapacitet på 54.074 tilskuere. Desuden ligger det i gåafstand fra centrum og er tilmed godt forbundet med den offentlige trafik.

Derbyet mod lokalrivalerne fra Everton er en stor kamp for Liverpool-tilhængerne, omend det er et forholdsvis fredeligt møde, når man sammenligner med andre lokalderbys. De allermest intense opgør er duellerne mod de store rivaler fra Manchester United. Til disse kampe kan priserne godt stige til vejrs på grund af den enorme interesse, der er for kampene.

Her på siden kan du se priserne for hver enkelt særskilte kamp. Dermed kan du nemt se, hvordan prisniveauet er på de forskellige opgør. Prisen afhænger blandt andet af, hvilken plads på stadion du vælger samt modstanderen.

Hvis du vælger at se dit hold i en udekamp, kan du virkelig regne med loyale fans omkring dig. Vi oplister både priser og fodboldrejser til hjemme- og udekampe på vores hjemmeside.

http://www.liverpoolfc.com/tickets/how-to-buy-tickets

Billetter og rejser

Som vindere af fem Europa cups, er Liverpool FC et legendarisk britisk hold. En stor del af klubbens succes blev genereret i løbet af 1970’erne og 1980’erne. Find de bedste tilbud for at kunne se kampen med dit favorithold, Liverpool. Gå ikke glip af chancen for at besøge Liverpool, der ikke kun er hjemby for fodboldklubben, men også for The Beatles. Musikelskere kan nyde en tour ind i den verden af inspirerende musik, skabt af det populære orkester. I Liverpool kan man føle magien af de mange tusinde tilhængere af klubben. Anfield, Liverpool FC’s stadion, har kapacitet til at tage op til 54 074 individer, så du kan forestille dig atmosfæren der. Ved at reservere dine Liverpool billetter nu, kan du sikre dig en unik mulighed for at vide mere om byen Liverpool. Det er en by, du kan nyde på et hvilket som helst tidspunkt på året. På en solskinsdag, vil det rigtige være, at tage Liverpool City Sightseeing Tour bussen for, at løfte dit sind og fylde dig med positive følelser. Du kan yderligere besøge byens to katedraler. En by med to katedraler lover en autentisk oplevelse til dens besøgende. Som mange har hævdet, er fodbold Liverpools anden religion. Find sæsonens bedste tilbud på fodboldbilletter for Liverpool FC’s livekampe. Du vil blive glædeligt overrasket over, det enorme antal mennesker, der ønsker at besøge Liverpool.

Fakta Liverpool

Liverpool Football Club er især kendt for dens store succes i 1970'erne og 1980'erne, hvor de karismatiske trænere Bill Shankly og Bob Paisley havde stor succes i både indenlandske og europæiske turneringer.

Det Anfield baserede hold er et af de hotteste fodboldbilletter i den engelske Premier League. De er ikke fremmede overfor succes i den engelske top liga med imponerende 18 mesterskaber, siden dannelsen i 1882. Men de kan også prale af yderligere 7 FA Cup triumfer og 8 League Cup trofæer på denne imponerende liste.

Klubben har en langvarig rivalisering med Premier League titelrivalerne Manchester United, og et voldsomt anfægtet lokalt derby med de Liverpool baserede rivaler, Everton Football Club.

Klubben har haft sin andel af tragedier i de seneste år, da 39 tilhængere blev dræbt i 1985, da en mur kollapsede på Heysel stadion i en europæisk kamp mod Juventus. Også i 1989 blev 96 Liverpool tilhængere dræbt i en sammenstyrtning på Hillsborough fodboldbane.

Liverpool billetter til hjemmekampe kan koste mellem £ 52 og £ 38, afhængigt af modspilleren.

Byen Liverpool har meget at tilbyde den rejsende fan, efter at være blevet døbt som den europæiske kulturhovedstad i 2008. Disse omfatter Walker Gallery, det verdensberømte Maritime Museum, Titanic Museum samt Liverpool Cathedral.

Billigste hjemmekamp

VS
fra 1 862,- Læs mere

Dyreste hjemmekamp

VS
fra 10 943,- Læs mere

Anmeldelser og bedømmelser af Fodboldbilletter.com

Læs kundernes anmeldelser
4,3 af 5 (3 anmeldelser)

Meget brugbar og nyttig

4 af 5

En rigtig god side til at finde fodboldbilletter

5 af 5

Man kan finde de bedste og billigste billetter

4 af 5