Liverpool billetter

Undersøg alle Liverpool billetter

Der er i øjeblikket 9 forhandlere, som tilbyder fodboldbilletter og pakkerejser til Liverpool

Se Liverpool FC live på Anfield

Benyt lejligheden til at se Liverpool FC spiller på hjemmebane på Anfield og opleve den stærke og unikke atmosfære. Vi hjælper dig med at finde de bedste priser til Liverpool FC kampe. Vælg kampen for mere information og en komplet liste over alle forhandlere, som sælger billetter og pakker til den kamp, som du er interesseret i.

Liverpool FC - Liverpool Football Club, også kendt som "The Reds". Klubben blev stiftet i 1892 i Liverpool og spiller sine hjemmekampe på Anfield med en kapacitet på 54 074 siddepladser.

Kampe 2017/2018

24 Feb
Liverpool vs West Ham
Anfield
Premier League
fra 1 036,-
Læs mere
3 Marts
Liverpool vs Newcastle
Anfield
Premier League
fra 1 224,-
Læs mere
6 Marts
Liverpool vs Porto
Anfield
Champions League
fra 1 694,-
Læs mere
10 Marts
Manchester United vs Liverpool
Old Trafford
Premier League
fra 2 225,-
Læs mere
17 Marts
Liverpool vs Watford
Anfield
Premier League
fra 1 008,-
Læs mere
31 Marts
Crystal Palace vs Liverpool
Selhurst Park
Premier League
fra 1 855,-
Læs mere
7 April
Everton vs Liverpool
Goodison Park
Premier League
fra 1 400,-
Læs mere
14 April
Liverpool vs Bournemouth
Anfield
Premier League
fra 215,-
Læs mere
21 April
West Bromwich vs Liverpool
The Hawthorns
Premier League
fra 1 412,-
Læs mere
28 April
Liverpool vs Stoke
Anfield
Premier League
fra 1 188,-
Læs mere
5 Maj
Chelsea vs Liverpool
Stamford Bridge
Premier League
fra 2 791,-
Læs mere
13 Maj
Liverpool vs Brighton
Anfield
Premier League
fra 1 008,-
Læs mere

Liverpool Billetter og rejser

Sæsonens bedste tilbud på fodboldbilletter for at se Liverpool FC spille.

Som vindere af fem Europa cups, er Liverpool FC et legendarisk britisk hold. En stor del af klubbens succes blev genereret i løbet af 1970’erne og 1980’erne. Find de bedste tilbud for at kunne se kampen med dit favorithold, Liverpool. Gå ikke glip af chancen for at besøge Liverpool, der ikke kun er hjemby for fodboldklubben, men også for The Beatles. Musikelskere kan nyde en tour ind i den verden af inspirerende musik, skabt af det populære orkester. I Liverpool kan man føle magien af de mange tusinde tilhængere af klubben. Anfield, Liverpool FC’s stadion, har kapacitet til at tage op til 54 074 individer, så du kan forestille dig atmosfæren der. Ved at reservere dine Liverpool billetter nu, kan du sikre dig en unik mulighed for at vide mere om byen Liverpool. Det er en by, du kan nyde på et hvilket som helst tidspunkt på året. På en solskinsdag, vil det rigtige være, at tage Liverpool City Sightseeing Tour bussen for, at løfte dit sind og fylde dig med positive følelser. Du kan yderligere besøge byens to katedraler. En by med to katedraler lover en autentisk oplevelse til dens besøgende. Som mange har hævdet, er fodbold Liverpools anden religion. Find sæsonens bedste tilbud på fodboldbilletter for Liverpool FC’s livekampe. Du vil blive glædeligt overrasket over, det enorme antal mennesker, der ønsker at besøge Liverpool.

Fakta Liverpool

Baseret i det nordvestlige England, Liverpool Football Club har en af de stolteste historier i engelsk fodbold. Efter at have vundet flere europæiske trofæer end nogen anden engelsk klub, er klubben blandt de mest succesfulde hold i den engelske topliga. Ikke underligt, deres billetter går som varmt brød.

Liverpool Football Club er især kendt for dens store succes i 1970'erne og 1980'erne, hvor de karismatiske trænere Bill Shankly og Bob Paisley havde stor succes i både indenlandske og europæiske turneringer.

Det Anfield baserede hold er et af de hotteste fodboldbilletter i den engelske Premier League. De er ikke fremmede overfor succes i den engelske top liga med imponerende 18 mesterskaber, siden dannelsen i 1882. Men de kan også prale af yderligere 7 FA Cup triumfer og 8 League Cup trofæer på denne imponerende liste.

Klubben har en langvarig rivalisering med Premier League titelrivalerne Manchester United, og et voldsomt anfægtet lokalt derby med de Liverpool baserede rivaler, Everton Football Club.

Klubben har haft sin andel af tragedier i de seneste år, da 39 tilhængere blev dræbt i 1985, da en mur kollapsede på Heysel stadion i en europæisk kamp mod Juventus. Også i 1989 blev 96 Liverpool tilhængere dræbt i en sammenstyrtning på Hillsborough fodboldbane.

Liverpool billetter til hjemmekampe kan koste mellem £ 52 og £ 38, afhængigt af modspilleren.

Byen Liverpool har meget at tilbyde den rejsende fan, efter at være blevet døbt som den europæiske kulturhovedstad i 2008. Disse omfatter Walker Gallery, det verdensberømte Maritime Museum, Titanic Museum samt Liverpool Cathedral.