Liverpool billetter

Der er i øjeblikket 9 forhandlere, som tilbyder fodboldbilletter og pakkerejser til Liverpool

Hvis du er ude efter billetter til Liverpool FC-kampe, er du kommet til det helt rette sted! Her kan du nemt sammenligne forskellige billetter til Liverpools hjemmekampe fra et stort udbud af billetudbydere.

Hvordan køber man Liverpool-billetter?

Liverpool er en af de allermest populære fodboldklubber i Europa, og det er ikke nogen nem sag at få fat i en billet til deres kampe – særligt ikke til de store kampe. Er du medlem af klubben, kan du ansøge om at købe billetter, men det nemmeste er nu engang at købe via en af de billetudbydere, vi har oplistet her på hjemmesiden.

Sammenlign alle Liverpool FC-billetter

Der er en stor forskel på priserne, afhængigt af hvor du vil sidde på stadion. Som oftest er den billigste løsning at sidde højt oppe på de korte sider, mens langsiderne har de dyreste pladser. Vi har her på hjemmesiden opført alle de billigste løsninger, og som oftest har de forskellige billetudbydere endda flere tilbud på deres respektive hjemmesider.

Fodboldture til Liverpool

Som et alternativ til blot at købe en kampbillet findes der også muligheden for at købe komplette fodboldrejser med Liverpool her på siden. Vælg blot hotel og flyselskab og få det hele i én samlet pakke. Hav desuden for øje, hvilke garantier den enkelte rejseudbyder tilbyder.

Anfield, Liverpool

Når tankerne ledes hen på Anfield, er det svært ikke at tænke på ”You’ll Never Walk,” som synges af lidt over 54.000 tilskuere inden kampene. Det nyligt renoverede stadion er desuden et besøg værd for alle, der er fodboldinteresserede, uanset om du er Liverpool-fan eller ej.

Kampe 2017/2018

22 April
West Bromwich vs Liverpool
The Hawthorns
Premier League
fra 1 425,-
Læs mere
24 April
Liverpool vs Roma
Anfield
Champions League
fra 6 213,-
Læs mere
28 April
Liverpool vs Stoke
Anfield
Premier League
fra 1 243,-
Læs mere
2 Maj
Roma vs Liverpool
Stadio Olimpico
Champions League
fra 4 560,-
Læs mere
6 Maj
Chelsea vs Liverpool
Stamford Bridge
Premier League
fra 2 236,-
Læs mere
13 Maj
Liverpool vs Brighton
Anfield
Premier League
fra 1 254,-
Læs mere

Liverpool Billetter og rejser

Sæsonens bedste tilbud på fodboldbilletter for at se Liverpool FC spille.

Som vindere af fem Europa cups, er Liverpool FC et legendarisk britisk hold. En stor del af klubbens succes blev genereret i løbet af 1970’erne og 1980’erne. Find de bedste tilbud for at kunne se kampen med dit favorithold, Liverpool. Gå ikke glip af chancen for at besøge Liverpool, der ikke kun er hjemby for fodboldklubben, men også for The Beatles. Musikelskere kan nyde en tour ind i den verden af inspirerende musik, skabt af det populære orkester. I Liverpool kan man føle magien af de mange tusinde tilhængere af klubben. Anfield, Liverpool FC’s stadion, har kapacitet til at tage op til 54 074 individer, så du kan forestille dig atmosfæren der. Ved at reservere dine Liverpool billetter nu, kan du sikre dig en unik mulighed for at vide mere om byen Liverpool. Det er en by, du kan nyde på et hvilket som helst tidspunkt på året. På en solskinsdag, vil det rigtige være, at tage Liverpool City Sightseeing Tour bussen for, at løfte dit sind og fylde dig med positive følelser. Du kan yderligere besøge byens to katedraler. En by med to katedraler lover en autentisk oplevelse til dens besøgende. Som mange har hævdet, er fodbold Liverpools anden religion. Find sæsonens bedste tilbud på fodboldbilletter for Liverpool FC’s livekampe. Du vil blive glædeligt overrasket over, det enorme antal mennesker, der ønsker at besøge Liverpool.

Fakta Liverpool

Baseret i det nordvestlige England, Liverpool Football Club har en af de stolteste historier i engelsk fodbold. Efter at have vundet flere europæiske trofæer end nogen anden engelsk klub, er klubben blandt de mest succesfulde hold i den engelske topliga. Ikke underligt, deres billetter går som varmt brød.

Liverpool Football Club er især kendt for dens store succes i 1970'erne og 1980'erne, hvor de karismatiske trænere Bill Shankly og Bob Paisley havde stor succes i både indenlandske og europæiske turneringer.

Det Anfield baserede hold er et af de hotteste fodboldbilletter i den engelske Premier League. De er ikke fremmede overfor succes i den engelske top liga med imponerende 18 mesterskaber, siden dannelsen i 1882. Men de kan også prale af yderligere 7 FA Cup triumfer og 8 League Cup trofæer på denne imponerende liste.

Klubben har en langvarig rivalisering med Premier League titelrivalerne Manchester United, og et voldsomt anfægtet lokalt derby med de Liverpool baserede rivaler, Everton Football Club.

Klubben har haft sin andel af tragedier i de seneste år, da 39 tilhængere blev dræbt i 1985, da en mur kollapsede på Heysel stadion i en europæisk kamp mod Juventus. Også i 1989 blev 96 Liverpool tilhængere dræbt i en sammenstyrtning på Hillsborough fodboldbane.

Liverpool billetter til hjemmekampe kan koste mellem £ 52 og £ 38, afhængigt af modspilleren.

Byen Liverpool har meget at tilbyde den rejsende fan, efter at være blevet døbt som den europæiske kulturhovedstad i 2008. Disse omfatter Walker Gallery, det verdensberømte Maritime Museum, Titanic Museum samt Liverpool Cathedral.