Vi sammenligner primære og sekundære markedspladser. Priserne kan være højere eller lavere end originalprisen.

Fulham billetter

Der er i øjeblikket 0 forhandlere, som tilbyder fodboldbilletter og pakkerejser til Fulham

Se Fulham FC live på Craven Cottage

Benyt lejligheden til at se Fulham FC spiller på hjemmebane på Craven Cottage og opleve den stærke og unikke atmosfære. Vi hjælper dig med at finde de bedste priser til Fulham FC kampe. Vælg kampen for mere information og en komplet liste over alle forhandlere, som sælger billetter og pakker til den kamp, som du er interesseret i.

Fulham FC - Fulham Football Club, også kendt som "The Cottagers, The Whites, The Lilywhites". Klubben blev stiftet i 1879 i London og spiller sine hjemmekampe på Craven Cottage med en kapacitet på 25 700 siddepladser.

Fulham Kampprogram 2023 | 2024

Billetter og rejser

Fulham football club- engelsk fodbolds autenticitet.

Grundlagt I 1879, Fulham Football Club er det ældste hold fra London, der spiller I Premier League. Denne fodboldklub antyder en vis andel af autenticitet og solid tradition inden for den engelske fodboldshistorie.

Køb derfor dine billetter i dag, så du kan have chancen for at se dette holds kamp, og nyde autenticiteten af rige engelske traditioner inden for fodbold. Denne fodboldklub er derudover bannerfører i sport i samfundene gennem dens Football Club Foundation. Den velgørende natur hos denne forening indikerer målet om at skabe bedre liv gennem sportens formidlede kraft. Det er blevet demonstreret, at Football Club Foundation med succes har ændret unge menneskers liv i en positiv retning.

Hos Fulham kan du organisere dine egne forretningsmøder og events. Forretningskunder kan kombinere glæden ved at se en live Fulham Football Club kamp, og på samme tid, organisere og lancere et produkt eller konference. Selvom præsentation er essentielt i forbindelse med sådanne events, er den teknologi der tilbydes forretningskunder tilstrækkeligt til at stemme overens med deres evigt udviklende behov. Reserver dine billetter på forhånd for at sikre dit ophold i London. En yderligere facilitet, der tilbydes ved Craven Cottage, Fulhams hjemme stadion, er børnezonen, hvor de yngste kan nyde kvalitetstid mens deres forældre udforsker fodboldklubbens historie. Det er vigtigt at nævne, at du har muligheden for at blive involveret og møde spillerne. Dette bidrager til den unikke stemning af spænding man har, når man er dedikeret fan af Fulham Football Club.

Fakta Fulham

Fulham Football Club har først for nylig blevet store med en vedvarende tilstedeværelse i den engelske Premier League. I årevis vantrives klubben i de lavere ligaer i engelsk fodbold, hvor både billetsalg og fremmøde faldt. Holdet er baseret på Craven Cottage, der ligger på bredden af Themsen og har været deres hjem siden 1896.

Klubben er grundlagt i 1879, hvilket gør den til en af de ældste klubber i den engelske fodboldsliga, og er baseret i Londons Borough of Hammersmith and Fulham, i det sydvestlige London. Faktisk er Fulham, der også er kendt som Cottagers, den ældste klub fra London, der i øjeblikket spiller i den engelske topliga. Meget berømt, blev klubben i 1997 overtaget af den egyptiske forretningsmand Mohamed Al-Fayed, og med en række rekordkøb samt udnævnelsen af et ”dream team” bestående af Ray Wilkins som træner og Kevin Keegan som Operations leder, har klubben efterfølgende haft stor succes. I 2001 vendte Fulham tilbage til toppen af engelsk fodbold for første gang siden 1968 med en tredje forfremmelse inden for fem sæsoner. Waliseren Chris Colman bidrog til at stabilisere klubbens position i den engelske Premier League, og sikre, at de blev et etableret hold i fodboldens elite med stigende salg af fodboldbilletter i processen. Billetter til se hjemmekampe kan koste mellem £ 79 og 49, afhængigt af hvor du sidder på stadion, samt hvilken konkurrence klubben er involveret i. Fulham Football Club er godt placeret i hjertet af det sydvestlige London, som har meget at tilbyde besøgende. Vigtige attraktioner omfatter: Themsens Bankside, The Franco, BBC Television Centre og The Hammersmith Odeon.

Anmeldelser og bedømmelser af Fodboldbilletter.com

Læs kundernes anmeldelser

4,3 af 5 (3 anmeldelser)

Meget brugbar og nyttig

4 af 5

En rigtig god side til at finde fodboldbilletter

5 af 5

Man kan finde de bedste og billigste billetter

4 af 5