West Ham billetter

Undersøg alle West Ham billetter

Der er i øjeblikket 9 forhandlere, som tilbyder fodboldbilletter og pakkerejser til West Ham

Se West Ham live på Olympic Stadium

Benyt lejligheden til at se West Ham spiller på hjemmebane på Olympic Stadium og opleve den stærke og unikke atmosfære. Vi hjælper dig med at finde de bedste priser til West Ham kampe. Vælg kampen for mere information og en komplet liste over alle forhandlere, som sælger billetter og pakker til den kamp, som du er interesseret i.

West Ham United FC - West Ham United Football Club, også kendt som "The Hammers, The Irons". Klubben blev stiftet i 1895, as Thames Ironworks i London og spiller sine hjemmekampe på The Boleyn Ground med en kapacitet på 35 533 siddepladser.

Kampe 2017/2018

24 Feb
Liverpool vs West Ham
Anfield
Premier League
fra 1 036,-
Læs mere
3 Marts
Swansea vs West Ham
Liberty Stadium
Premier League
fra 11,-
Læs mere
10 Marts
West Ham vs Burnley
Olympic Stadium
Premier League
fra 275,-
Læs mere
18 Marts
West Ham vs Manchester United
Olympic Stadium
Premier League
fra 1 397,-
Læs mere
31 Marts
West Ham vs Southampton
Olympic Stadium
Premier League
fra 440,-
Læs mere
7 April
Chelsea vs West Ham
Stamford Bridge
Premier League
fra 1 552,-
Læs mere
14 April
West Ham vs Stoke
Olympic Stadium
Premier League
fra 268,-
Læs mere
21 April
Arsenal vs West Ham
Emirates Stadium
Premier League
fra 976,-
Læs mere
28 April
West Ham vs Manchester City
Olympic Stadium
Premier League
fra 903,-
Læs mere
5 Maj
Leicester vs West Ham
King Power Stadium
Premier League
fra 1 657,-
Læs mere
13 Maj
West Ham vs Everton
Olympic Stadium
Premier League
fra 321,-
Læs mere

West Ham Billetter og rejser

Vær del af magien på Queen Elizabeth Olympic Park Stadion

West Ham United’s nye hjemmestadium, The Olympic Stadium, er noget mere end et fodboldstadium. Det er et fantastisk projekt, og er et af de fineste stadion i verden, som du kan se og nyde. Et vigtigt element ved dette stadion, er dets gendesignede tag, der giver muligheden for at overdække samtlige sæder. Olympic Stadium tilbyder en unik tilskueroplevelse for West Hams fans. Køb dine fodboldbilletter nu for at have chancen for at føle atmosfæren på dette bemærkelsesværdige stadion. Dette stadion er et symbol på perfektion, professionalisme og gennemsigtighed. West Ham United fodboldklub er en engelsk professionel fodboldklub baseret i Øst London. Klubben spiller på nuværende tidspunkt i Premier League, og overrasker jævnligt fans med dens gode spillere. West Ham United vandt FA Cuppen I 1964, hvilket markerede begyndelsen på klubbens gyldne år. Book dine fodboldbilletter til denne sæson. Det er den bedste tid til at besøge London, og fordybe sig i West Ham Uniteds arv.

Du kan finde ud af klubbens aktiviteter i promoveringen af den tiltalende ide om at være ”Fodboldens akademi”. West Ham United har været stærkt optagede af vigtigheden af ungdomsudviklingssystemet, der blev etableret i 1950’erne. Mens du er i London, har du chancen for at besøge forskellige fodboldkampe, men du vil ikke fortryde det, hvis du booker dine fodboldbilletter til West Ham United. Klubbens vision er innovativt og solidt, samtidigt med, at dets akademi udgør en integreret del af West Hams identitet.

Fakta West Ham

West Ham United Football Club har deres daglige gang i den engelske Premier League. De er baseret på Upton Park i Londons East End, og har en loyal tilhængerskare. Grundlagt tilbage i 1900, har holdet vundet Football League War Cuppen i 1940, og har siden gået videre til at vinde FA Cuppen tre gange. De har endnu til gode, at vinde en ligatitel, men afsluttede den tidligere første division på en tredjeplads i løbet af1985 / 86 sæsonen.

Tre fra West Hams hold var med i England trup, der vandt VM i 1966, hvilket er meget berømt. Bobby Moore, Geoff Hurst og Martin Peters var afgørende for Englands succes med Moore som erobrer på siden, mens både Hurst og Peters var målscorere i den endelige sejrskamp.

Til trods for dette var klubben i løbet af 1960'erne også forbundet med det stigende problem vedrørende hooliganisme og fodboldvold med Mile End Mob, en gruppe af West Ham tilhængere, der blev berygtede for vold på balkonerne.

Billetter til se hjemmekampe kan koste mellem £ 48 og £ 30, afhængigt af hvor du sidder på stadion og hvilken konkurrence klubben er involveret i.

The East End i London har en stolt tradition for at støtte sine fodboldklubber, og det lokale område har mange attraktioner for den mulige besøgende, herunder London Dockyard, Whitechapel Art Gallery, The Ten Bells, Wilton's Music Hall og Sutton House. Ud over dette, er der en række museer, restauranter, teatre, biografer, barer og klubber, der venter rejsende til denne historiske del af London.