Vi sammenligner primære og sekundære markedspladser. Priserne kan være højere eller lavere end originalprisen.

Queens Park Rangers billetter

Der er i øjeblikket 0 forhandlere, som tilbyder fodboldbilletter og pakkerejser til Queens Park Rangers

Se Queens Park Rangers FC live på Loftus Road

Benyt lejligheden til at se Queens Park Rangers FC spiller på hjemmebane på Loftus Road og opleve den stærke og unikke atmosfære. Vi hjælper dig med at finde de bedste priser til Queens Park Rangers FC kampe. Vælg kampen for mere information og en komplet liste over alle forhandlere, som sælger billetter og pakker til den kamp, som du er interesseret i.

Queens Park Rangers FC - Queens Park Rangers Football Club, også kendt som "QPR, Hoops". Klubben blev stiftet i 1882 i London og spiller sine hjemmekampe på Loftus Road med en kapacitet på 18 360 siddepladser.

Queens Park Rangers Kampprogram 2024 | 2025

Billetter og rejser

Køb dine fodboldbilletter for at se queens park rangers spille

London er stolte af at kunne præsentere endnu en fodboldklub, Queens Park Rangers. Den største ære for klubben var at vinde Liga Cuppen i 1967. Queens Park Rangers nåede desuden til finalen i FA Cuppen i 1982. Besøgende kan lære det interessante faktum, at navnet på klubben blev stiftet i 1886 for at angive, at de fleste af spillerne kom fra bydelen Queens Park i London. Dette antyder en følelse af et stærkt lokalsamfund, såvel som samarbejdsånd. Der er ingen tvivl om, at spillerne fra Queens Park Rangers demonstrerer dette vigtige aspekt i alle deres kampe. Reserver jeres fodboldbilletter for at få chancen for at besøge dette fascinerende område i London. Du kan se Queens Park Rangers spille, og sammenligne det med spillet hos andre London-baserede fodboldklubber. Valget er dit; vi forsyner dig med forskellige billetmuligheder.

Parken har et væsentligt grønt område, og har været åbent for besøgende siden 1887. I dette område, kan du nyde sportsfaciliteter, såsom tennisbaner, af høj kvalitet. Der er også catering for børn sammen med en rummelig legeplads. Køb dine billetter, og hele din familie kan nyde Queens Park. Det er interessant at bemærke, at Queens Park området fungerer som en grøn oase i folks travle hverdag. Gå ikke glip af chancen for at opfriske dine sanser og se nogle kvalitets fodboldkampe.

Anmeldelser og bedømmelser af Fodboldbilletter.com

Læs kundernes anmeldelser

4,3 af 5 (3 anmeldelser)

Meget brugbar og nyttig

4 af 5

En rigtig god side til at finde fodboldbilletter

5 af 5

Man kan finde de bedste og billigste billetter

4 af 5