Fodboldrejser i en fortryllende fodbold-februar!

Januar bød på nogle helt fantastiske fodboldkampe, som bliver svære at leve op til. Februar har dog ikke tænkt sig at give op uden kamp! Måneden kan blandt andet byde på drabelige knockout-kampe i både Champions League og Europa League, hvor alle de store hold skal i aktion. Herudover kører alle de store ligaer nu på fuld drøn igen, så der er en komplet pallet af fodboldgodter til store såvel som små fodboldfans.

Den forgangne måned bød på helt store klassikere som for eksempel Manchester United – Liverpool og Tottenham – Chelsea. Der var masser af forrygende kampe, men nu er tiden inde til at se frem mod de kommende kampe, der har potentialet til at blive lige så gode – hvis ikke bedre!

Det skorter bestemt ikke på lækkerbiskener i februar måned, og det kan være utrolig svært at skære helt ind til benet af udvalget. Det vil vi dog ikke desto mindre forsøge på her:

Tyskland – naboen syd for grænsen, der fylder alle stadions op

Tyskland er i de seneste 5-10 år blevet verdenskendte for deres evne til at fylde stadions op til randen. Der er skabt en uovertruffen kultur i vores naboland, der går ud på, at fodbold skal ses på stadion. Her et par bud på, hvad februar har at byde på lige syd for grænsen:

4. februar: Bayern München – Schalke 04. Bayern München har vundet det tyske mesterskab i de seneste fem sæsoner og ligger lige nu nummer 1 efter 17 spillerunder. De forsvarende mestre er dog ikke lige så suveræne, som de har for vane at være det. De er kun tre point foran opkomlingene fra RB Leipzig. Så mestrene er piskede til at få en sejr i hver eneste kamp, hvis ikke oprykkerne skal overhale dem og snyde dem for mesterskabet. Og det skal Robben & Co. lade gå ud over midterholdet fra Schalke 04 denne lørdag.

Du kan hente dine billetter lige her: Bayern München-billetter

4. februar: Dortmund – RB Leipzig. Det er ikke kun i München, at der denne lørdag spilles om mesterskabet. Storholdet Dortmund med de mange stjernespillere tager imod titelaspiranterne fra RB Leipzig, der har den danske angriber Yussuf Poulsen i truppen. Der er lagt i kakkelovnen til et yderst seværdigt opgør, der meget vel kan ende målrigt.

Billetter kan nemt og hurtigt findes her: Borussia Dortmund-billetter

Spanien – landet med verdens to bedste fodboldspillere

Det varme Spanien råder over Lionel Messi og Cristiano Ronaldo, verdens to allerbedste fodboldspillere. Det er i sagens natur oplagt at se en af disse, når du lægger vejen forbi Spanien og La Liga.

26. februar: Atlético Madrid – FC Barcelona. Cristiano Ronaldo er for nyligt kåret til verdens bedste fodboldspiller, men det sidste punktum i diskussionen om hvorvidt det er ham eller Lionel Messi, der er den retmæssige indehaver af titlen, det er ikke sat endnu. Du kan med fordel selv tage ned og tage et kig på Messi fra allernærmeste hold. Og så er Barcelona også meget mere end Messi.

Holdkortet bliver desuden prydet af verdensstjerner som Iniesta, Neymar, Suárez og mange flere. Og så ville det i sagens natur være uforskammet ikke at nævne et par af Atléticos mange stjernespillere som Griezmann, Koke, Fernando Torres og så videre. Foruden en myriade af stjernenavne er det næsten evident, at der også er tale om yderst vigtige point i den absolutte topstrid i tabellen. Det er med andre ord et opgør, der rummer det hele.

Få et hurtigt overblik over alle Barcelonas kampe og hent dine billetter lige her: FC Barcelona-billetter

Italien – landet, der rummer over den største passion og de bedste pizzaer

Selvom du tager til Italien for at se fodbold, så skal du jo stadig have noget at spise. Og hvad kunne være mere oplagt og originalt end en autentisk italiensk pizza til at styrke sig på før eller efter en god fodboldkamp. Italien byder på en potpourri af storopgør i februar. Vi nævner blot et par stykker her:

5. februar: Juventus – Inter. De suveræne sort- og hvidstribede fra Torino tager denne søndag imod Milano-klubben Inter. Det er noget af det allerstørste, Italien kan byde på. Der er masser af ære og prestige på spil, når disse to stjernespækkede hold tørner sammen i det, der kan blive et vulkanudbrud af en storkamp. 

Du kan hente dine billetter til kampen her: Juventus-billetter

19. februar: Milan – Fiorentina. Her mødes to hold, der i de seneste sæsoner ikke har levet op til fordums styrke og præstationer. Fælles for dem begge er dog, at de i denne sæson så småt er ved at finde formen igen, og specielt Milan har grund til at være optimistiske. Holdet har høstet mange point hjemme, og man ligger lige nu til at skulle spille europæisk i næste sæson, hvilket ellers ikke har været klubben forundt de seneste år. Et spændende opgør mellem to kæmper, der er ved at vågne!

Hent dine billetter til kampen lige her: Milan-billetter

Champions League og Europa League – Europas fineste turneringer!

Vi skal i sagens natur også have et lille kig på hofturneringerne i europæisk fodbold:

14. februar: Paris SG – FC Barcelona. To mastodonter tørner sammen med 300 kilometer i timen denne tirsdag aften i kampen om at komme videre til dette års kvartfinaler i Champions League. Og hvilken anden by er mere egnet til dette møde mellem et overflødighedshorn af verdensstjerner end selve byernes by?

Hent dine billetter til festen lige her: Paris Saint Germain-billetter

21. februar: Manchester City – Monaco. Endnu et Champions League-opgør, hvor der kæmpes om avancement til kvartfinalerne. Stenrige Manchester City med verdens måske bedste angriber, Sergio ”Kun” Agüero, i spidsen skal her forsøge at skaffe sig et godt udgangspunkt inden returopgøret i Frankrig. Monegaskerne har gang i et brag af en sæson og er i den grad aspiranter til at vinde Ligue 1. Hjemme i fyrstendømmet er de næsten helt ustyrlige, så City-drengene skal kæmpe for hver en tjent million, hvis de vil forbi denne hurdle.

Hent dine billetter til dette højintense opgør lige her: Manchester City-billetter

16. februar: Manchester United – St. Etienne. Vi springer til lillebrorturneringen, Europa League. Men det behøver det ikke blive ringere af! Storklubben Manchester United hungrer efter titler, og franske St. Etienne bør da også være en overkommelig modstander i bestræbelser på at komme videre til ottendedelsfinalerne. Men bolden er som bekendt rund, og Pogba, Ibrahimovic, Rooney og de Gea har en opgave, der skal tages seriøs, inden de kan skumme fløden. Storprygl til franskmændene? Måske, men de skal bestemt ikke undervurderes.

Hent dine billetter til opgøret her: Manchester United-billetter

Premier League

Slutteligt må du ikke glemme, at Premier League kører derudad som en gazelle i fuld 4-spring. Chelsea møder Arsenal, Liverpool tager imod Tottenham, West Ham skal prøve kræfter mod Manchester City, og så er der Manchester-derby mellem United og City. Og meget, meget mere!

Generelt er det ingen sag at finde Premier League-billetter, uanset hvilket hold du ønsker at se.

Hvor skal du rejse hen og se fodbold i februar?

Så hvor peger fodboldkompasset hen? Skal det være en hyggetur til Tyskland, hvor der er mulighed for at handle ind ved grænsen, hvis du da kører i egen bil? Er det Messi og Ronaldo, der trækker i det spanske, eller løber dine tænder i vand ved tanken om originale pizzaer fra moderlandet Italien krydret med  topfodbold i verdensklasse? Eller er det spillets moderland, England, der trækker mest?

Mulighederne er nærmest uendelige. Men tøv ikke for længe! Du er ikke den eneste, der vil se topfodbold på allernærmeste hold. Så få bestilt dine billetter, inden de mange andre fans sørger for, at der bliver udsolgt.