Vi sammenligner primære og sekundære markedspladser. Priserne kan være højere eller lavere end originalprisen.

Bayern München billetter

Der er i øjeblikket 3 forhandlere, som tilbyder fodboldbilletter og pakkerejser til Bayern München

Se Bayern Munchen live på Allianz Arena

Benyt lejligheden til at se Bayern Munchen spiller på hjemmebane på Allianz Arena og opleve den stærke og unikke atmosfære. Vi hjælper dig med at finde de bedste priser til Bayern Munchen kampe. Vælg kampen for mere information og en komplet liste over alle forhandlere, som sælger billetter og pakker til den kamp, som du er interesseret i.

FC Bayern München - Fußball-Club Bayern München, også kendt som "Der FCB, Die Bayern, Die Roten, FC Hollywood". Klubben blev stiftet i 1900 i München og spiller sine hjemmekampe på Allianz Arena med en kapacitet på 69 901 siddepladser.

Bayern München Kampprogram 2024 | 2025

10

Aug

2024

Tottenham

vs

Bayern München

Tottenham Hotspur Stadium

Venskabskampe

fra 2 295,-

Læs mere

Billetter og rejser

Reserver din fodboldbilletter for at nyde de nuværende europæiske mestres spil.

Bayern München er en fodboldklub med en velstående historie, kendt for sin succes i europæisk fodbold. Etableret i 1900, Bayern München har altid givet deres fulde energi til at sikre en stærk viden om overlegenhed og tradition. Blandingen af velkendt institution og innovation er karakteristisk for spillernes styrke. De bidrager til den følelsesmæssige og unikke atmosfære på Allianz Arena. Vær den første til at reservere dine fodboldbilletter til München, og du vil se, hvad det betyder at være en stolt fan af Bayern München. Bayern München har i løbet af sine 113 års eksistens haft et stærkt forhold til deres fans ved at give dem en unik mulighed for at føle sig som del af klubben. Bayern München har mere end 190.000 medlemmer, hvilket gør det til dem til den største organiserede forening i Tyskland. Den betragtes også som den femte mest populære fodboldklub i Europa.

Mens du er i München, kan du få mere at vide den tyske øls succes. München er den tredjestørste by i Tyskland. BMW hovedkvarter ligger også i München. Mens du opholder dig i München, er det også en god oplevelse at deltage i Oktoberfesten, verdens største årlige messe afholdt i München, et vigtigt symbol på Bayersk kultur og tradition. Det er det rigtige tidspunkt at besøge München og se Bayern Münchens stadion, Allianz Arena. Det har kapacitet til 71.000, så du vil være glad for at opdage Bayerns historie og kultur, og også føle den vidunderlige atmosfære på Allianz Arena.

Fakta Bayern München

FC Bayern er en tysk professionel fodboldklub, grundlagt tilbage i 1900, og er baseret i München, Bayern, Tyskland. Klubben har deres daglige gang i den tyske Bundesliga, som er den øverste liga i tysk fodbold.

Klubben har konsekvent været i toppen af den tyske topliga, og er den mest succesfulde klub i tysk fodboldhistorie, med 23 mesterskabstitler og 16 Cup sejre. Denne succes har kulmineret i stærk konkurrence om titlen med rivalerne fra Borussia Dortmund. Klubben har haft stor succes, især i 1970'erne, da de vandt Europa Cuppen, ikke bare én gang, men tre gange i træk med Franz Beckenbauer som anfører. Desuden har FC Bayern deltaget i ti Champions League finaler, og vandt deres femte finale i 2013. Klubben har en fænomenal fanbase med over 200.000 registrerede FC Bayern fans, der har hjulpet klubben til at blive den fjerde største klub i verden med en omsætningsstrøm på € 368.400.000. De er en sand samfundsklub, der i modsætning til andre europæiske klubber, har en række andre hold, der spiller under FC Bayern banneret, herunder inden for gymnastik, bowling, skak, håndbold, og bordtennis hvilket tæller over 1000 medlemmer. Fodboldbilletter til at se hjemmekampe på Allianz Arena kan koste mellem € 78 og € 41 afhængig af spilkategori og hvor du er på stadion. München har utrolig meget at tilbyde den rejsende fan, foruden klubber, pubber, restauranter og museer er der Pinakoteket, eller du kan nyde en stille refleksion på Andechs klosteret, eller en tur i den engelske have.

Anmeldelser og bedømmelser af Fodboldbilletter.com

Læs kundernes anmeldelser

4,3 af 5 (3 anmeldelser)

Meget brugbar og nyttig

4 af 5

En rigtig god side til at finde fodboldbilletter

5 af 5

Man kan finde de bedste og billigste billetter

4 af 5