Barcelona billetter

Undersøg alle Barcelona billetter

Der er i øjeblikket 8 forhandlere, som tilbyder fodboldbilletter og pakkerejser til Barcelona

Se FC Barcelona live på Camp Nou

Benyt lejligheden til at se FC Barcelona spiller på hjemmebane på Camp Nou og opleve den stærke og unikke atmosfære. Vi hjælper dig med at finde de bedste priser til FC Barcelona kampe. Vælg kampen for mere information og en komplet liste over alle forhandlere, som sælger billetter og pakker til den kamp, som du er interesseret i.

FC Barcelona - Futbol Club Barcelona, også kendt som "Barça, Blaugrana, Culés, Culers, Azulgrana". Klubben blev stiftet i 1899 i Barcelona og spiller sine hjemmekampe på Camp Nou med en kapacitet på 99 354 siddepladser.

Kampe 2017/2018

20 Feb
Chelsea vs Barcelona
Stamford Bridge
Champions League
fra 4 756,-
Læs mere
24 Feb
Barcelona vs Girona
Camp Nou
La Liga
fra 451,-
Læs mere
1 Marts
Las Palmas vs Barcelona
Estadio Gran Canaria
La Liga
fra 2 633,-
Læs mere
4 Marts
Barcelona vs Atletico Madrid
Camp Nou
La Liga
fra 1 060,-
Læs mere
11 Marts
Malaga vs Barcelona
Estadio La Rosaleda
La Liga
fra 2 297,-
Læs mere
14 Marts
Barcelona vs Chelsea
Camp Nou
Champions League
fra 2 371,-
Læs mere
18 Marts
Barcelona vs Athletic Bilbao
Camp Nou
La Liga
fra 602,-
Læs mere
1 April
Sevilla vs Barcelona
Estadio Ramón Sánchez Pizjuán
La Liga
fra 2 871,-
Læs mere
8 April
Barcelona vs Leganes
Camp Nou
La Liga
fra 533,-
Læs mere
15 April
Barcelona vs Valencia
Camp Nou
La Liga
fra 1 047,-
Læs mere
22 April
Barcelona vs Villarreal
Camp Nou
La Liga
fra 956,-
Læs mere
6 Maj
Barcelona vs Real Madrid
Camp Nou
La Liga
fra 5 147,-
Læs mere
20 Maj
Barcelona vs Real Sociedad
Camp Nou
La Liga
fra 887,-
Læs mere

Barcelona Billetter og rejser

Når du går til fodboldkamp i Barcelona er du i selskab med op i mod 99.000 andre på Europas største fodboldstadium, mægtige Camp Nou.

Køb FC Barcelona billetter og se en kamp med verdens bedste fodboldspiller Lionel Messi, og verdensstjerner som Andrés Iniesta og Xavi spille fodbold som kun de kan. En kamp med Barcelona hjemme på Camp Nou bliver en oplevelse du sent vil glemme. Vil du have den ultimative oplevelse, så skal du vælge at se el Clásico - kampen mod ærkerivalerne fra Real Madrid.

Udover et få minde for livet med fra Camp Nou kan du også nyde tilværelsen i Spaniens næststørste by med alt, hvad den har at tilbyde. Sagrada Família-katedralen er et af de ting du bare skal se! Flere mesterværker kan ses i Museu Picasso og hvis du får lyst til at handle kan det gøres ved Plaça de Catalunya eller La Roca Village, hvor du kan få designertøj til rigtig gode priser!

Tag en gåtur langs den berømte gågade Las Ramblas og nyd udelivet i en af verdens flotteste byer. Sæt dig ned ved et bord, tag en cerveza og betragt folkelivet. Med en fodboldrejse til Barcelona får du ikke bare set verdens bedste fodbold, men du får også et minde for livet!

Fakta Barcelona

Barcelona Football Club er en af de mest støttede klubber i verden. I modsætning til mange andre modeller vedrørende ejerskab af fodboldklub, er Barcelona ejet af klubbens tilhængere, der vælger en formand til at bestyre klubbens formuer.

Klubben spiller deres fodbold på Camp Nou i Barcelona, Spanien - den catalanske hovedstad. Barca, som de kaldes af deres fans, blev dannet i 1899 af fodboldspillere fra England, Schweiz og Spanien og er blevet et symbol på catalansk kultur.

Succes på banen har gjort klubben til den anden rigeste klub i verden, med en årlig omsætning på 613 millioner dollars, og FC Barcelona billetter er i stor efterspørgsel. Som du kan forestille dig, er klubben den mest succesfulde klub i Spanien med 83 vundne titler fordelt over deres berømte historie, og er i øjeblikket vurderet til en værdi af 2.6 billioner dollars, og fans hungrer efter fodboldbilletter.

FC Barcelona billetter

Succes har fulgt det catalanske hold i hele Europa med Barca som vinder af 12 europæiske trofæer.

Klubben har en langvarig fodboldmæssig rivalisering med Real Madrid, og derby kampe mellem de to klubber gives topprioritet, og går under navnet "El Clásico". Klubben har en stolt historie med at skabe de allerbedste fodboldspillere, og har som resultat af dette vundet 7 Årets fodboldspiller priser, hvilket er det højeste antal i Europa.

Fodboldbilletter til at se hjemmekampe kan koste mellem € 165 og € 69 afhængig af spilkategori, og hvor du er på stadion.

Barcelona har utroligt meget at tilbyde den rejsende fan, herunder Gaudí Museum, Gran Teatre del Liceu koncertsalen, eller du kan tage til Els 4 Gats, hvor kunstnerne Picasso og Salvador Dali hang ud.