Vi sammenligner primære og sekundære markedspladser. Priserne kan være højere eller lavere end originalprisen.

Real Madrid billetter

Der er i øjeblikket 8 forhandlere, som tilbyder fodboldbilletter og pakkerejser til Real Madrid

Real Madrid er et af de allermest populære hold i Europa, og Real Madrid-billetter er derfor meget attraktive. Vil du gerne se Gareth Bale og Cristiano Ronaldo med flere spille, så er det en god start at begynde at sammenligne priserne fra de forskellige billetsælgere.

Hvor køber man Real Madrid-billetter?

Du kan enten købe direkte fra klubbens hjemmeside eller hos nogle af de udbydere, som er opført her på hjemmesiden. Du har muligheden for blot et købe enkeltbilletter, eller du kan købe pakkerejser.

Sammenlign billetter til Real Madrid C.F.

Den bedste måde at få de billigste billetter på er at sammenligne priserne hos alle aktuelle billetudbydere. Priserne kan variere meget, så der kan være mange penge at spare.

Fodboldrejser med Real Madrid

En praktisk og ofte billig måde at komme til Madrid og se fodbold på er via en pakkerejse, hvor kampbillet, fly og hotel alt sammen er inkluderet.

Santiago Bernabéu, Madrid

Oplev det mægtige stadion, som har en kapacitet på over 80.000 tilskuere. For inkarnerede fans findes der desuden også mulighed for at komme på en stadion-rundvisning, museum samt souvenirshop ved siden af stadion.

Real Madrid Kampprogram 2023 | 2024

30

April

2024

Bayern München

vs

Real Madrid

Allianz Arena

Champions League

fra 11 315,-

Læs mere

4

Maj

2024

Real Madrid

vs

Cadiz

Santiago Bernabéu

La Liga

fra 2 464,-

Læs mere

8

Maj

2024

Real Madrid

vs

Bayern München

Santiago Bernabéu

Champions League

fra 6 805,-

Læs mere

15

Maj

2024

Real Madrid

vs

Alaves

Santiago Bernabéu

La Liga

fra 1 944,-

Læs mere

26

Maj

2024

Real Madrid

vs

Real Betis

Santiago Bernabéu

La Liga

fra 3 244,-

Læs mere

Billetter og rejser

Estadio santiago bernabéu.

Alene navnet på Real Madrids hjemmebane kan give dig gåsehud. Køb Real Madrid billetter til en kamp og se verdensstjernerne Cristiano Ronaldo, Xabi Alonso, Karim Benzema, Iker Casillas og Ángel Di María lege med modstanderne. Du er i godt selskab med op imod 85.000 andre fodboldelskere på tribunerne.

Real Madrid er den mest sejrrige klub i europæisk fodbold. Hvis alt regnes med, har de faktisk vundet et godt stykke over 100 større titler. De største rivaler har altid været Barcelona. Kampene mellem disse to tophold kaldes el Clásico. Du skal være ude i god tid, hvis du skal have billetter til den kamp!

Udover selve kampen byder Madrid også på det bedste fra Spanien, både gastronomisk og underholdningsmæssigt. Restauranter og barer findes der mange af, og flamencodans kan ses live ved mange af serveringsstederne. Er du på udkig efter gode handelsmuligheder er Mercado San Miguel uden for Plaza Mayor et besøg værd. Prado-museet og den botaniske have, Real Jardin Botanico, findes også i Madrid.

Det som af mange anses for at være Madrids egentlige centrum er Puerta del Sol. Her går du hen, hvis du for alvor vil nyde livet. Her finder du butikker og restauranter i hobetal. Hvis du vil have et overblik over byen, kan du tage kabelbanen ved Teleférico de Madrid.

Fakta Real Madrid

Real Madrid Football Club er et professionelt fodboldhold baseret i Madrid i Spanien. Holdet blev oprindeligt dannet som Madrid Football Club i 1902, og har båret hvidt siden deres dannelse. På spansk betyder udtrykket Real, kongelig, og denne ære blev givet til klubben i 1920, da kong Alfonso XIII tillod dem at bruge kongekronen i dens emblem.

Madrid spiller deres hjemmekampe på Bernabeu Stadion, som har kapacitet til 85, 000 og holdet spiller hver uge til et proppet stadion, da sådanne fodboldbilletter til hjemmekampe er meget eftertragtede. Desuden er Real Madrid, i lighed med Barcelona Football Club, ejet og drevet af dens tilhængere, der vælger en formand til at køre klubben på deres vegne. Den enorme fanskare klubben besidder har været med til at skubbe indtægterne over de € 513.000.000 og har sikret, at klubben er blevet det mest værdifulde sportshold i verden til en værdi af € 3.3 billioner. Endvidere har denne finansielle stabilitet sikret, at Real Madrid er et af kun tre hold, der aldrig har været forvist fra den spanske topliga. Klubben har ikke skuffet de mange fans med et afkast på ni Champions League / Europa Cup trofæer, og 32 La Liga-titler i løbet af dens hæderkronede historie. I løbet af denne tid har klubben haft en mangeårig konkurrence med La Liga titelrivalerne fra FC Barcelona – et opgør kendt under navnet El Clasico. Real Madrid billetter til at se hjemmekampe på Bernabeu kan koste mellem € 165 og € 69 afhængig af spilkategori og hvor du er på stadion. Madrid har utroligt meget at den tilbyde rejsende fan, herunder Augusto Figueroa - et paradis for sko shoppere, eller du kan nyde kulturen på Slaughterhouse 10 eller den botaniske have på Prado museet.

Billigste hjemmekamp

15

Maj

2024

Real Madrid

vs

Alaves

Santiago Bernabéu

La Liga

fra 1 944,-

Læs mere

Dyreste hjemmekamp

8

Maj

2024

Real Madrid

vs

Bayern München

Santiago Bernabéu

Champions League

fra 6 805,-

Læs mere

Anmeldelser og bedømmelser af Fodboldbilletter.com

Læs kundernes anmeldelser

4,3 af 5 (3 anmeldelser)

Meget brugbar og nyttig

4 af 5

En rigtig god side til at finde fodboldbilletter

5 af 5

Man kan finde de bedste og billigste billetter

4 af 5