We compare primary and secondary marketplaces. Prices might be higher or lower than face value.

Dfb Pokal billetter

Den tyske cupturnering, DFB-Pokal (Deutscher Fussball-Bund) er for alle holdene i de to bedste ligaer, 1. og 2. Bundesliga, samt de fire øverste hold i 3. Liga. Herudover er der pladser til vinderne og nogle af andenpladserne af de mindre regionale ligaer. Alt i alt deltager der hver sæson 64 håbefulde hold, som har ambitioner om at vinde turneringen.

Bayern München er rekordindehavere

Måske ikke så overraskende er det giganterne fra Bayern München, der har vundet titlen flest gange. Det har klubben gjort hele 18 gange i 21 finaler, den har deltaget i. Den næstmest succesrige klub i pokalturneringen er Werder Bremen, der har vundet seks gange i deres ti finaler.

Fakta om DFB-Pokal

Siden 1985 er finalen hvert år blevet spillet på Olympiastadion i Berlin. Inden da blev finalestedet først offentliggjort kort tid inden braget. Det tyske fodboldforbund tog som regel hensyn til, hvor de to finalister kom fra og prøvede at finde ud af en diplomatisk løsning med hensyn til geografien.

I 1944 blev turneringen, der dengang hed Tschammer-Pokal, ikke afholdt grundet 2. Verdenskrig. Først i 1952 genoptog man turneringen, nu under navnet DFB-Pokal. Rot-Weiss Essen var det første hold til at vinde turneringen under det nye navn.

Vinderne af turneringen får desuden en plads i den efterfølgende sæsons Europa League. Har klubben allerede kvalificeret sig til europæisk fodbold via hovedturneringen, Bundesligaen, går billetten videre til et andet hold.

dfb pokal Kampprogram 2019/2020

VS
DFB Pokal