Vi sammenligner primære og sekundære markedspladser. Priserne kan være højere eller lavere end originalprisen.

Hamburger billetter

Der er i øjeblikket 3 forhandlere, som tilbyder fodboldbilletter og pakkerejser til Hamburger

Se Hamburger SV live på Imtech Arena

Benyt lejligheden til at se Hamburger SV spiller på hjemmebane på Imtech Arena og opleve den stærke og unikke atmosfære. Vi hjælper dig med at finde de bedste priser til Hamburger SV kampe. Vælg kampen for mere information og en komplet liste over alle forhandlere, som sælger billetter og pakker til den kamp, som du er interesseret i.

Hamburger SV - Hamburger Sport-Verein e.V., også kendt som "Die Rothosen, Der Dino". Klubben blev stiftet i 1887 i Hamburg og spiller sine hjemmekampe på Volksparkstadion med en kapacitet på 57 000 siddepladser.

Hamburger Kampprogram 2024 | 2025

25

Jan

2025

Hertha Berlin

vs

Hamburger

Olympiastadion

Bundesliga 2

fra 488,-

Læs mere

Billetter og rejser

Køb dine fodboldbilletter. bliv en del af historien

Hamburger SV er et af de ældste og mest berømte fodboldhold i Tyskland siden Anden Verdenskrig 1. De er den største multisport organisation, der organiserer og styrer forskellige sportsbegivenheder i hele landet. Hamburger SV vandt tre mesterskaber og en Europa Cup. Fodboldklubben er baseret på Imtech Arena i Hamborg med en kapacitet på 57.000 personer. Stadionet er beføjet til at afholde UEFA og FIFA finaler. Du kan fornemme både tradition og innovation i Hamburg, når det drejer sig om fodbold. Ungdomsudvikling er øverste dagsorden hos Hamburger fodbold organisationen. Det er interessant at bemærke, at klubben havde et hold spillende i kvindernes Bundesliga i perioden fra 2003 til 2012, men blev ikke tilstrækkeligt udviklet grundet økonomiske problemer.

Du kan planlægge din tur til Hamborg nu, og dykke ned i historien om denne græsrodsorganisation inden for fodbold. Hamborg er den næststørste by i Tyskland og ottende største by i Europa. Det er det rigtige tidspunkt til at planlægge en tur til denne fascinerende tyske by. Tøv ikke med at bestille dine fodboldbilletter i dag. Hamborg er berømt for sit finansielle centrum, og verdens næstældste bank er også baseret i Hamborg. Det er kendt for sine turist steder såsom Heide Park, Alster-floden, Hamburg Rathaus og Bismarck Monument. Hamborg er en havneby. Du kan opdage, at dens havn er den tredje største i verden, efter havnene i London og New York.

Fakta Hamburger

Hamburger Sport-Verein e.V. er bedre kendt i hele fodboldens verden som Hamburg Football Club. Klubben blev officielt grundlagt helt tilbage i 1919, da tre klubber blev slået sammen. Klubben kan dog spores tilbage til 1887, da en af dens stiftende klubber først startede ud.

Ligesom mange tyske klubber, der spiller fodbold i Bundesligaen, er Hamburg en multi-sportsklub, hvor mange klubber dyrker deres forskellige sportsgrene på selve fodboldklubben. Hamburg er en af de ældste klubber, der spiller i den tyske topliga og de kan prale af, at have spillet i den højeste division i tysk fodbold siden 1918. Derfor giver dette klubben den sjældne ære, aldrig at have været nedrykket fra det øverste niveau inden for tysk fodbold. På grund af klubbens alder, har fans givet Hamburg tilnavnet "Dinosaurussen”. På trods af klubbens lange levetid i den tyske topliga, har dette kun medført moderat succes. Imidlertid var klubbens mest succesfulde periode i 1970erne og 1980erne, da klubben vandt den tyske ligatitel seks gange og fem cups samlet. Klubben har smagt succes i europæiske turneringer ved at vinde Cup Winners Cup i 1977, samt en sejr i Europa Cup finalen 1983. Fodboldbilletter til at se hjemmekampe på Volksparkstadion kan koste mellem € 79 og € 41 afhængig af spilkategori, og hvor du er på stadion. Hamburg har utroligt meget at tilbyde den rejsende fan, herunder klubber, pubber, restauranter, butikker og museer er der desuden Miniature Wunderland, Park Planten un Blomen og det internationale maritime museum.

Anmeldelser og bedømmelser af Fodboldbilletter.com

Læs kundernes anmeldelser

4,3 af 5 (3 anmeldelser)

Meget brugbar og nyttig

4 af 5

En rigtig god side til at finde fodboldbilletter

5 af 5

Man kan finde de bedste og billigste billetter

4 af 5