Vi sammenligner primære og sekundære markedspladser. Priserne kan være højere eller lavere end originalprisen.

Juventus billetter

Der er i øjeblikket 0 forhandlere, som tilbyder fodboldbilletter og pakkerejser til Juventus

Se Juventus FC live på Juventus stadium

Benyt lejligheden til at se Juventus FC spiller på hjemmebane på Juventus stadium og opleve den stærke og unikke atmosfære. Vi hjælper dig med at finde de bedste priser til Juventus FC kampe. Vælg kampen for mere information og en komplet liste over alle forhandlere, som sælger billetter og pakker til den kamp, som du er interesseret i.

Juventus FC - Juventus Football Club, også kendt som "Vecchia Signora, Fidanzata d'Italia, bianconeri, Zebre, Signora Omicidi, Goeba". Klubben blev stiftet i 1897 i Turin og spiller sine hjemmekampe på Juventus Stadium med en kapacitet på 41 000 siddepladser.

Juventus Kampprogram 2024 | 2025

Billetter og rejser

Bestil din rejse til torino og se juventus’ spil

Juventus er en af de mest succesfulde og berømte fodboldklubber i Italien efter AC Milan. Det er også den tredje ældste klub i Italien. Grundlagt i 1897, Juventus havde også været kendt for deres berømte verdensklasse spillere. Holdet er bestemt en vigtig kraft i Italien og Europa. Juventus er nuværende mestre i Italien, har vundet adskillige mesterskaber og Europa Cups. Juventus er baseret på Juventus Stadion, Torino, med en kapacitet på 41.000 personer. Kom ikke for sent til at købe dine fodboldbilletter så hurtigt som muligt, fordi Juventus hjemmestadion vil være vært for UEFA’s Europa League finale i 2014. Dette vigtige faktum er den udløsende faktor for at samle folk fra hele verden i Torino. Et andet interessant faktum, du kan lære om Juventus, er deres ungdomsprogram, der producerer nogle af de bedste unge talenter i Italien.

Torino er et vigtigt erhvervsmæssigt og kulturelt centrum; det er berømt for sine kunstgallerier, pizza restauranter og operahuse. Berømte steder, du kan besøge omfatter ligklædet i Torino, Museo Egizio, Pallazo Carignano, Pallazo Madama, og Det Kongelige Bibliotek i Torino. Stjernen af Torinos kunstscene, Castello di Rivoli, er en anden stor beliggenhed, du kan se i byen. Den daterer sig til det 17. århundrede og frembringer afgjort en autentisk følelse af historie. Du kan have mindeværdige oplevelser i denne traditionelle og romantiske italienske by. Turister fra hele verden inviteres til Torino med løftet om at bryde den vante rutine i jeres daglige liv.

Fakta Juventus

Juventus er en professionel fodboldklub kendt som "Den gamle dame" på grund af klubbens status som en af de ældsteklubber i italiensk fodbold. Klubben kaldes også ”Juve” af deres die-hard fans, og Torinoklubben har tilbragt alle, undtagen én sæson, i den italienske topliga. At et år blev tilbragt uden for topligaen, skyldtes en tvungen nedrykning af det italienske fodboldforbund på grund af klubbens finansielle uregelmæssigheder.

Klubben blev stiftet som en sportsklub helt tilbage i 1897, og blev kørt af en italiensk industrimand, og blev efterfølgende det første professionelle fodboldhold i den italienske fodboldliga. Siden starten har Juventus fodboldklub haft et stærkt forhold til det italienske folk og det italienske landshold, som har trukket spillere fra klubbens rækker næsten hvert år siden 1920. klubbens fanskare er blandt de største i verden, og klubbens indflydelse breder sig vidt og bredt, da italienske immigranter medbringer deres sportskultur til så mange dele af verden. Billetter til at se Juventus spille, sælger ud inden for få timer, og ventelister er almindelige. Klubben er den mest succesfulde klub i italiensk fodbolds historie, og har vundet forbløffende 29 italienske mesterskaber, ni italienske liga cups og seks italienske nationale cups. Føj dette til klubberne imponerende 11 europæiske trofæer, og du har muligvis en af de mest succesfulde klubber i europæisk fodbolds historie. Fodboldbilletter til at se hjemmekampe på Juventus Stadium kan koste mellem € 102 og € 59 afhængig af spilkategori, og hvor du er på stadion. Torino har utroligt meget at tilbyde den rejsende fan; foruden klubber, pubber, restauranter, butikker og museer er der Automobilmuseet, Piazza San Carlo og Parco del Valentino.

Anmeldelser og bedømmelser af Fodboldbilletter.com

Læs kundernes anmeldelser

4,3 af 5 (3 anmeldelser)

Meget brugbar og nyttig

4 af 5

En rigtig god side til at finde fodboldbilletter

5 af 5

Man kan finde de bedste og billigste billetter

4 af 5