Vi sammenligner primære og sekundære markedspladser. Priserne kan være højere eller lavere end originalprisen.

Roma billetter

Der er i øjeblikket 0 forhandlere, som tilbyder fodboldbilletter og pakkerejser til Roma

Se AS Roma live på Stadio Olimpico

Benyt lejligheden til at se AS Roma spiller på hjemmebane på Stadio Olimpico og opleve den stærke og unikke atmosfære. Vi hjælper dig med at finde de bedste priser til AS Roma kampe. Vælg kampen for mere information og en komplet liste over alle forhandlere, som sælger billetter og pakker til den kamp, som du er interesseret i.

AS Roma - Associazione Sportiva Roma, også kendt som "i Giallorossi, La Maggica, i Lupi ". Klubben blev stiftet i 1927 i Rome og spiller sine hjemmekampe på Stadio Olimpico med en kapacitet på 72 698 siddepladser.

Roma Kampprogram 2024 | 2025

Billetter og rejser

Book din fodbold billetter og besøg den emblematiske italienske hovedstad

Roma er en professionel fodboldklub i Italien, grundlagt i 1927. De er blandt favoritterne til at vinde mesterskabet, og har tidligere vundet tre mesterskaber og andenpladser i UEFA CUP 1991. De er baseret i Stadio Olimpico, Rom. Det er det største sports-anlæg i Rom. Stadionet har kapacitet til mere end 73.000 mennesker. Stadionet bliver også anvendt til andre sportsbegivenheder såsom rugby og atletik.

Rom er hovedstad og største by i Italien. Det er en af de ældste byer i Europa, hvilket lover dig en unik historisk oplevelse. Få byer vækker, som Rom, forundring over den gamle historie og de religiøse ikoner til stede i denne evige by. Rom er berømt for sine antikke forfattere og digtere. Køb dine billetter i dag for at sikre, at du kan besøge dette sted på det rigtige tidspunkt. Det betragtes som et top turistmål i Europa. Turister kan nyde forskellige steder såsom Forum Romanum, Trevi-fontænen, Den Spanske Trappe, Capitoline bakken samt kirkerne i Rom. Colosseum og Capitoline bakken er de to vigtigste punkter i det antikke Rom. Colosseum repræsenterer Roms bemærkelsesværdige gladiator arena, hvor folk kunne være vidne til imponerende seværdigheder i antikken. Under opholdet i Rom, kan du føle den autentiske religiøse ånd. Et fascinerende religiøs sted at besøge, er Pantheon, som er det bedst bevarede antikke monument, der tiltrækker besøgende fra alle dele af verden. Derfor skal du ikke tøve med at bestille dine billetter og besøge den spektakulære italienske hovedstad.

Fakta Roma

Associazione Sportiva Roma, ofte blot kaldet Roma, er et professionelt fodboldhold, der spiller i den italienske fodboldliga. Klubben har med undtagelse af en sæson, spillet i Italiens øverste liga i samtlige år siden deres dannelse helt tilbage i 1927.

Billetter til hjemmekampe er højt efterspurgte, og klubben fylder regelmæssigt Stadio Olimpicos 72.000 sæder. Stadion er det næststørste i den italienske liga, og deles med ligarivalerne fra Lazio. Ifølge en meddelelse fra præsident, Thomas R. DiBenedetto, vil klubben flytte til et nyt specieltbygget stadion i 2016. Billetter til se Roma er lynhurtigt udsolgt, og på trods af kun moderat succes i den italienske liga, har klubben en loyal tilhængerskare af meget dedikerede fans. Roma har smagt succes i den italienske liga efter, at have vundet Serie A titlen tre gange, men det er i Copa Italia, at klubben har haft størst succes ved at vinde turneringen ni gange. På trods af, at have været runner up i Europa ved en række lejligheder, har klubben endnu ikke vundet et europæisk trofæ. Fodboldbilletter til at se hjemmekampe på Stadio Olimpico kan koste mellem € 89 og € 40, afhængig af spilkategori, og hvor du er på stadion. Rom har utroligt meget at tilbyde den mulige rejsende; foruden klubber, pubber, restauranter, butikker og museer er der den verdensberømte Basilica af St Paul, Le Domus Romane di Palazzo Valentini og kirken San Luigi dei Francesi.

Anmeldelser og bedømmelser af Fodboldbilletter.com

Læs kundernes anmeldelser

4,3 af 5 (3 anmeldelser)

Meget brugbar og nyttig

4 af 5

En rigtig god side til at finde fodboldbilletter

5 af 5

Man kan finde de bedste og billigste billetter

4 af 5