Vi sammenligner primære og sekundære markedspladser. Priserne kan være højere eller lavere end originalprisen.

Inter billetter

Der er i øjeblikket 0 forhandlere, som tilbyder fodboldbilletter og pakkerejser til Inter

Se FC Internazionale Milano live på San Siro

Benyt lejligheden til at se FC Internazionale Milano spiller på hjemmebane på San Siro og opleve den stærke og unikke atmosfære. Vi hjælper dig med at finde de bedste priser til FC Internazionale Milano kampe. Vælg kampen for mere information og en komplet liste over alle forhandlere, som sælger billetter og pakker til den kamp, som du er interesseret i.

FC Internazionale Milano - Football Club Internazionale Milano , også kendt som "I Nerazzurri, La Beneamata, Il Biscione, Baüscia". Klubben blev stiftet i 1908 i Milano og spiller sine hjemmekampe på San Siro med en kapacitet på 80 018 siddepladser.

Inter Kampprogram 2024 | 2025

Billetter og rejser

Book din fodboldbilletter for at nyde italiensk fodbolds skønhed

Grundlagt i 1908, Inter Milan er et af de mest succesfulde hold i italiensk fodbold. De vandt adskillige mesterskaber, herunder UEFA og FIFA titler. Klubben er en af de værdifulde fodboldklubber i verden. De er baseret i San Siro, Milano med en kapacitet på over 80.000 mennesker. Et interessant faktum er, at stadion deles af deres vigtigste rival, AC Milan. Køb dine fodboldbilletter; du vil aldrig fortryde den fascinerende fodbold atmosfære på dette stadion.

Det mest benævnelsesværdige ved denne fodboldklub er dens høje grad af social og etisk ansvarlighed. Inter Milan’s etiske regler er tydeligt designet til at skitsere holdets store opgaver og etiske ansvar. Gensidig respekt og beskyttelse af individuelle rettigheder er kernen i klubbens etiske værdier og principper. Milano er et af de bedste steder at besøge i Italien. Køb dine fodbold billetter, så du kan fornemme den unikke atmosfære på San Siro, hvor du kan føle den ægte italienske måde, at værdsætte og elske kunsten at spille fodbold på. Du kan besøge Inter og Milan Museet, der har til huse på San Siro stadion. Du kan lære historien om de to milanesiske hold. Desuden kan de besøgende nyde en unik oplevelse ud fra de muligheder de har valgt at fokusere på: kopper, historiske T-shirts, kunstgenstande, sko og andre mindeværdige aspekter vedrørende begge milanesiske hold.

Fakta Inter

F.C. Internazionale Milano er mere almindeligt kendt som Inter Milan i det bredere fodboldmæssige samfund, og blot som Inter af billetkøbende fans. Klubben er en professionel fodboldklub, der har deres daglige gang i italiensk fodbolds topliga. Klubben har den sjældne ære, at være en af de få klubber, der har tilbragt hele deres fodboldhistorie i italiensk fodbolds øverste division.

I løbet af denne tid, har Inter vundet 30 italienske fodboldtrofæer, herunder 18 ligatitler og 12 indenlandske cup turneringer. Klubben har haft størst succes i de senere år, hvor Inter, mellem 2006 og 2010, vandt fem ligatitler i træk, hvilket er rekord i den italienske fodboldliga. Succes i europæiske turneringer har fulgt denne hjemlige succes, og Inter har vundet Champions League tre gange med den seneste i 2010. Dette er det anden højeste af alle italienske klubber, og bliver kun slået ærkerivalerne AC Milan. Derudover, har Inter også vundet UEFA Cuppen tre gange samt FIFA World Cuppen. Inter Milan deler stadion med ligarivalerne AC Milan, og er kendt som San Siro, der har en kapacitet på over 80.000, hvilket er det højeste i den italienske fodboldliga. De to klubber har et stærkt rivaliserende forhold, og derby kampe mellem de to hold er ventet med spænding i den nationale presse, og kendes som Derby della Madonnina. Fodboldbilletter til at se hjemmekampe på San Siro Stadium kan koste mellem € 112 og € 60, afhængig af spilkategori, og hvor du er på stadion. Milano har utroligt meget at tilbyde den mulige rejsende fan; foruden et væld af klubber, barer, restauranter, butikker og museer er der den verdensberømte katedral, Callerie d'italia piazza della Scala og Galleria Vittorio Emanuele II.

Anmeldelser og bedømmelser af Fodboldbilletter.com

Læs kundernes anmeldelser

4,3 af 5 (3 anmeldelser)

Meget brugbar og nyttig

4 af 5

En rigtig god side til at finde fodboldbilletter

5 af 5

Man kan finde de bedste og billigste billetter

4 af 5