Vi sammenligner primære og sekundære markedspladser. Priserne kan være højere eller lavere end originalprisen.

Milan billetter

Der er i øjeblikket 8 forhandlere, som tilbyder fodboldbilletter og pakkerejser til Milan

Se AC Milan live på San Siro

Benyt lejligheden til at se AC Milan spiller på hjemmebane på San Siro og opleve den stærke og unikke atmosfære. Vi hjælper dig med at finde de bedste priser til AC Milan kampe. Vælg kampen for mere information og en komplet liste over alle forhandlere, som sælger billetter og pakker til den kamp, som du er interesseret i.

AC Milan - Associazione Calcio Milan, også kendt som "i Rossoneri, il Diavolo, Casciavit". Klubben blev stiftet i 1899 i Milano og spiller sine hjemmekampe på San Siro med en kapacitet på 80 018 siddepladser.

Milan Kampprogram 2023 | 2024

26

Maj

2024

Milan

vs

Salernitana

San Siro

Serie A

fra 485,-

Læs mere

Billetter og rejser

Køb billetter til en milan-kamp eller køb en komplet fodboldrejse med fly og hotel og oplev det bedste italien har at tilbyde! ac milan spiller sine hjemmekampe ved sagnomspundne san siro (et stadium som de deler med inter).

Her får du og 85.000 andre tilskuere mulighed for at opleve en fantastisk stemning.

Milan er en af de største klubber i verden. Gennem årene har legender som Franco Baresi, Marco van Basten, Zlatan Ibrahomic og danske Brian Laudrup spillet i den rød-sorte trøje.

I dag er det Montolivo, Pato, Robinho og de øvrige verdensstjerner i Milan, som bringer de entusiastiske, italienske tilskuere i ekstase ved hver hjemmekamp. Så skaf nogle fodboldbilletter til Milan og oplev hvordan rigtig fodbold skal spilles på et af de mægtigste stadions i Europa.

I Milano har du derudover mulighed for at se da Vincis maleri "Den sidste nadver" på tæt hold. Læg vejen forbi kirken Santa Maria della Grazie og se det maleriet, der er omdrejningspunktet for store dele af Dan Browns bestseller: "Da Vinci Mysteriet". Tag turen til La Scala-teatret eller labyrinten Castello Sforzesco eller nyd den italienske mad præcis som den skal smage! Milano har noget for alle!

Så køb billetter til en hjemmekamp med AC Milan og få en oplevelse for livet i Milano.

Fakta Milan

Associazione Calcio Milan fodboldklub har deres daglige gang i den italienske professionelle fodboldliga. Klubben, som er baseret i Milano i Italien,blev dannet i 1899 af en englænder. Klubben har æren af, i lighed med rivalerne fra Juventus, at spille fodbold i den bedste række af italiensk fodbold næsten siden de blev dannet, og har faktisk kun spillet udenfor topligaen i 2 sæsoner.

AC Milan er det mest succesfulde hold i fodboldens verden, og billetter til at se dem spilleer derfor vanskelige at finde. Klubbens 18 officielle UEFA og FIFA trofæer er uden sammenligning. Klubben har den ære, at de mindst en gang har vundet alle af de større turneringer, de har deltaget i. Indenlandsk succes har også fulgt klubben i mange år med 19 ligatitler og 11 italienske cup turneringer. Milan spiller deres hjemmekampe på San Siro stadion med plads til 80.000 fans. Dette stadion deles også med deres største rivaler fra Inter Milan, og denne stærkt konkurrenceprægede derby match er en af de mest omkæmpede, og kendes i Italien under navnet ”Derby della Madonnina”. Et berømt faktum er, at klubben ejes af den tidligere italienske premierminister Silvio Berlusconi, og er blevet en af de rigeste fodboldklubber i verden, og helt sikkert den mest værdifulde inden for italiensk fodbold. Fodboldbilletter til at se hjemmekampe på San Siro Stadium kan koste mellem € 112 og € 60, afhængig af spilkategori, og hvor du er på stadion. Milan har utroligt meget at tilbyde den mulige rejsende; foruden klubber, pubber, restauranter, butikker og museer er der den verdensberømte katedral, Callerie d'italia piazza della Scala og Galleria Vittorio Emanuele II.

Billigste hjemmekamp

26

Maj

2024

Milan

vs

Salernitana

San Siro

Serie A

fra 485,-

Læs mere

Dyreste hjemmekamp

26

Maj

2024

Milan

vs

Salernitana

San Siro

Serie A

fra 485,-

Læs mere

Anmeldelser og bedømmelser af Fodboldbilletter.com

Læs kundernes anmeldelser

4,3 af 5 (3 anmeldelser)

Meget brugbar og nyttig

4 af 5

En rigtig god side til at finde fodboldbilletter

5 af 5

Man kan finde de bedste og billigste billetter

4 af 5