Vi sammenligner primære og sekundære markedspladser. Priserne kan være højere eller lavere end originalprisen.

Lazio billetter

Der er i øjeblikket 0 forhandlere, som tilbyder fodboldbilletter og pakkerejser til Lazio

Se SS Lazio live på Stadio Olimpico

Benyt lejligheden til at se SS Lazio spiller på hjemmebane på Stadio Olimpico og opleve den stærke og unikke atmosfære. Vi hjælper dig med at finde de bedste priser til SS Lazio kampe. Vælg kampen for mere information og en komplet liste over alle forhandlere, som sælger billetter og pakker til den kamp, som du er interesseret i.

SS Lazio - Società Sportiva Lazio, også kendt som "Biancocelesti, Biancazzurri, Aquile, Aquilotti ". Klubben blev stiftet i 1900 i Rome og spiller sine hjemmekampe på Stadio Olimpico med en kapacitet på 72 698 siddepladser.

Lazio Kampprogram 2024 | 2025

Billetter og rejser

Book dine fodboldbilletter for at se lazio’s livekampe

Lazio er en fodboldklub i Italien, der blev grundlagt i 1900. De har en lang historie i det øverste niveau i italiensk fodbold. De vandt adskillige UEFA Cups, herunder UEFA Super Cup. Fodboldklubben er baseret på Stadio Olimpico i Rom. Stadionet deles af A S Roma. Stadionet har kapacitet til mere end 73.000 mennesker. Køb dine fodboldbilletter på forhånd for ikke at gå glip af den enestående chance for at komme til Lazio stadion, hvor du kan føle den virkelige magi og passion for fodbold.

Roms historie strækker sig over tusinder af år. Du har mulighed for at blive en del af denne historie. Almindeligvis benævnt som ”Den evige stad”, Rom er den rigtige løsning for dig, om dt drejer sig om en fodboldtur, familieferie eller en romantisk bryllupsrejse. Køb dine billetter i dag, og du vil nyde forskellige unikke steder i Rom. Den typiske romerske arkitektur er noget, der kan få dig til at se verden på en autentisk måde. Colosseum er blandt verdens mest besøgte turistmål. Andre historiske steder du kan besøge er det kejserlige forum, der omfatter Trajans og Cæsars forummer. Du kan også overveje at tage en halvdags vandretur til det antikke Rom. Når det kommer til mad og drikke, er Rom det bedste valg. Nyd en enestående kulinarisk oplevelse i den italienske hovedstad, og prøv de forskellige lokale fødevare menuer. Du kan lære mere om kaffe-ristnings processen ved at besøge en af de mest berømte caféer i Rom, Sant 'Eustachio.

Anmeldelser og bedømmelser af Fodboldbilletter.com

Læs kundernes anmeldelser

4,3 af 5 (3 anmeldelser)

Meget brugbar og nyttig

4 af 5

En rigtig god side til at finde fodboldbilletter

5 af 5

Man kan finde de bedste og billigste billetter

4 af 5