Vi sammenligner primære og sekundære markedspladser. Priserne kan være højere eller lavere end originalprisen.

Paris Saint Germain billetter

Der er i øjeblikket 0 forhandlere, som tilbyder fodboldbilletter og pakkerejser til Paris Saint Germain

Se Paris Saint Germain live på Parc des Princes

Benyt lejligheden til at se Paris Saint Germain spiller på hjemmebane på Parc des Princes og opleve den stærke og unikke atmosfære. Vi hjælper dig med at finde de bedste priser til Paris Saint Germain kampe. Vælg kampen for mere information og en komplet liste over alle forhandlere, som sælger billetter og pakker til den kamp, som du er interesseret i.

Paris Saint Germain - Paris Saint-Germain FC, også kendt som "PSG, Paris SG". Klubben blev stiftet i 1970 i Paris og spiller sine hjemmekampe på Parc des Princes med en kapacitet på 48,712 siddepladser.

Paris Saint Germain Kampprogram 2024 | 2025

Billetter og rejser

Besøg den franske hovedstad for at se de kommende fodboldkampe. reserver dine billetter nu

Paris Saint Germain er en af de mest succesrige fodboldklubber i Frankrig, og en af de rigeste klubber i verden. De vandt diverse mesterskaber og knockout titler. De begrænser i øjeblikket klubben og opbygger deres brand og image ved indkøb af top fodboldspillere. PSG er baseret på Parc des Princes. Stadionet har kapacitet til mere end 48.500 mennesker. Stadionet afholder mange FIFA kampe, og bruges også til koncerter og mesterskabs turneringer i boksning. Køb dine fodbold billetter på forhånd for at sikre, at du ikke går glip af nogle af årets mest spektakulære kampe.

Paris er hovedstaden og den største by i Frankrig. Desuden fremkalder Paris romantiske associationer, og er også kendt som kærlighedens by. Bestil dine billetter nu og nyd et af de mest fascinerende steder i Europa og verden. Du kan nyde din franske tur ved at fordybe dig i autentisk fransk kultur. Paris er blandt de førende turistdestinationer i verden. Den er berømt for sine kunstmuseer, teatre og ikoniske bygninger. Turistattraktioner omfatter det berømte Eiffeltårn, Louvre, Disneyland Paris, Les Invalids og Sainte Chapelle. Du kan besøge Cathedrale de Notre Dame, hjertet af Paris. Du kan ligeledes udforske Paris’ nummer et show, Moulin Rouge. Gå ikke glip af chancen for at se franske Cancan dansere. Reserver dine billetter nu, for at tilbringe kvalitetstid i Paris.

Fakta Paris Saint Germain

Paris Saint-Germain er en professionel fodboldklub beliggende i hjertet af Paris, Frankrig. PSG, som klubben kaldes af tilhængerne, blev dannet så sent som 1970, hvor to klubber, Paris FC og Stade Saint-Germain fusionerede for at blive til Paris Saint-Germain.

Klubben avancerede til Ligue 1 i 1974 og har gået videre til at vinde 3 mesterskaber, 3 liga cups og 8 nationale cups. Succes i Europa er begrænset til kun én UEFA Cup Winners Cup, men er på trods af dette kun én af to franske klubber, der har vundet et stort europæisk trofæ; den anden klub er Marseille. Imidlertid har den indenlandske succes hjulpet klubben til at blive den fjerde mest succesfulde klub i Frankrig, hvilket er en fremragende præstation, i betragtning af, at klubben kun har eksisteret i 40 år. Hvis man også tager klubbens relativt unge alder i betragtning, er de den anden mest støttede klub i Frankrig. Halvfemserne var en gylden æra for det franske hold, som dominerede indenlandske konkurrencer, og i både 1996 og 1997, spillede Paris Saint-Germain i finalen i UEFA Cup Winners Cup. Men i den seneste tid, har klubben været næstbedst til ærkerivalerne fra Olympique de Marseille. PSG har en voldsom rivalisering med Olympique de Marseille, også kendt som Le Classique, men har været genstand for megen presseopmærksomhed i de seneste årtier på grund af supporter vold. Fodboldbilletter til at se hjemmekampe på Parc des Princes, kan koste mellem € 74 og € 38 afhængig af spilkategori, samt hvor du er på stadion. Paris har utroligt meget at tilbyde den rejsende fan, herunder National Opera House; eller du kan nyde udsigten fra Eifeltårnet, eller de verdensberømte kunstværker på Louvre.

Anmeldelser og bedømmelser af Fodboldbilletter.com

Læs kundernes anmeldelser

4,3 af 5 (3 anmeldelser)

Meget brugbar og nyttig

4 af 5

En rigtig god side til at finde fodboldbilletter

5 af 5

Man kan finde de bedste og billigste billetter

4 af 5