Vi sammenligner primære og sekundære markedspladser. Priserne kan være højere eller lavere end originalprisen.

Everton billetter

Der er i øjeblikket 7 forhandlere, som tilbyder fodboldbilletter og pakkerejser til Everton

Se Everton FC live på Goodison Park

Benyt lejligheden til at se Everton FC spiller på hjemmebane på Goodison Park og opleve den stærke og unikke atmosfære. Vi hjælper dig med at finde de bedste priser til Everton FC kampe. Vælg kampen for mere information og en komplet liste over alle forhandlere, som sælger billetter og pakker til den kamp, som du er interesseret i.

Everton FC - Everton Football Club, også kendt som "The Toffees, The Blues, The School of Science, The People's Club". Klubben blev stiftet i 1878 i Liverpool og spiller sine hjemmekampe på Goodison Park med en kapacitet på 40 157 siddepladser.

Everton Kampprogram 2023 | 2024

27

April

2024

Everton

vs

Brentford

Goodison Park

Premier League

fra 1 189,-

Læs mere

11

Maj

2024

Everton

vs

Sheffield United

Goodison Park

Premier League

fra 2 378,-

Læs mere

19

Maj

2024

Arsenal

vs

Everton

Emirates Stadium

Premier League

fra 5 372,-

Læs mere

Billetter og rejser

Et grand old team at støtte

Historien er ekstremt vigtigt for Everton Football Club, og de er stolte af deres resultater. Den betydelige succes hos spillerne og ledere fra fortiden har gjort klubben til, hvad den er i dag. Selvom Everton Football Club har alle grunde til at tage deres tidligere succes i betragtning, arbejder de konstant på at forbedre deres image inden for fodbold. Omgivelserne på Goodison Park indbyder dig til udforskning. Tøv ikke med at bestille dine fodboldbilletter nu, for at blive en del af Everton Football Clubs fejring af sin succes. Vi tilbyder dig chancen for at opleve Goodison Park, klubbens hjemmebane, på første hånd med en unikt designet tour. Dette sted er historisk i en fodbold kontekst, og er et must for enhver sand Everton fan.

Køb dine fodboldbilletter og kom til at se bag kulisserne på Goodison Park, herunder spillernes lounge og omklædningsrum. Stadionet er 100 år gammel, hvilket bidrager til den solide følelse af historie og fodbold tradition. Fodbold magien på stadion vil uden tvivl tage dig i sin favn, og få dig til at vende tilbage igen og igen. Dette sted er en spændende oplevelse, selv for ikke-tilhængere af Everton Football Club, da de kan fuldstændigt synke ind i historien. Køb af dine fodboldbilletter i dag kan garantere dig masser af positive følelser, mens i Liverpool. I virkeligheden vil en tur til Liverpool ikke være komplet uden at se en Everton kamp. Bliv forberedt til sæsonens mest fantastiske øjeblikke i fodbold. Fodbold er historisk i Liverpool, så køb billige billetter og kom til fodbold og musik byen.

Fakta Everton

Everton Football Club spiller i den engelske Premier League, og da de er blevet dannet helt tilbage i 1878, er de idag et af de gamle hold, der spiller i den engelske top liga. Med hjemmekampe på Goodison Park, har Everton i 110 år været fast et fast indslag i engelsk fodbold øverste niveau.

Tilbage i 1888 blev den engelske fodboldliga dannet, og Everton Football Club var blandt de første klubber til at deltage; de gik videre til at vinde titlen et par sæsoner senere. I løbet af denne lange periode i toppen af engelsk fodbold, har klubben vundet første divisions ligatitelen ni gange, men i de senere år har klubben kæmpet for at være udfordrere. Uanset liga position, har billetsalget altid været højt på grund af klubbens loyale fans. Evertonians, som klubbens loyale tilhængere er kendt som, har måttet vente i lang tid på et trofæ med det sidste sølvtøj tilbage i 1995, da de vandt FA Cuppen , samtidigt med at, de med nød og næppe undgik nedrykning fra den engelske Premier League. Med base i Liverpool, har Everton Football Club en langvarig og heftig lokal rivalisering med Premier League rivalerne fra Liverpool Football Club. Fodbold billetter til at se hjemmekampe kan koste mellem £ 54 og £ 36, afhængigt af hvilken spilkategori, samt hvor du er på stadion. Som den europæiske kulturhovedstad i 2008 , har byen Liverpool meget at tilbyde den rejsende fan. Dette omfatter Walker Gallery, det verdensberømte Maritime Museum, Titanic Museum og Liverpool Cathedral.

Billigste hjemmekamp

27

April

2024

Everton

vs

Brentford

Goodison Park

Premier League

fra 1 189,-

Læs mere

Dyreste hjemmekamp

11

Maj

2024

Everton

vs

Sheffield United

Goodison Park

Premier League

fra 2 378,-

Læs mere

Anmeldelser og bedømmelser af Fodboldbilletter.com

Læs kundernes anmeldelser

4,3 af 5 (3 anmeldelser)

Meget brugbar og nyttig

4 af 5

En rigtig god side til at finde fodboldbilletter

5 af 5

Man kan finde de bedste og billigste billetter

4 af 5