We compare primary and secondary marketplaces. Prices might be higher or lower than face value.

Celtic billetter

Der er i øjeblikket 3 forhandlere, som tilbyder fodboldbilletter og pakkerejser til Celtic

Benyt lejligheden til at se Celtic F.C. spiller på hjemmebane på Celtic Park og opleve den stærke og unikke atmosfære. Vi hjælper dig med at finde de bedste priser til Celtic F.C. kampe. Vælg kampen for mere information og en komplet liste over alle forhandlere, som sælger billetter og pakker til den kamp, som du er interesseret i.

Celtic F.C. - The Celtic Football Club, også kendt som "The Bhoys, The Celts, The Hoops". Klubben blev stiftet i 1887 i Glasgow og spiller sine hjemmekampe på Celtic Park med en kapacitet på 60 411 siddepladser.

Celtic Kampprogram 2021/2022

VS
Celtic Park Scottish Premiership
VS
Celtic Park Scottish Premiership
VS
Celtic Park Scottish Premiership
VS
Celtic Park Scottish Premiership
VS
Celtic Park Scottish Premiership
VS
Celtic Park Scottish Premiership
VS
Celtic Park Scottish Premiership
VS
Celtic Park Scottish Premiership
VS
Celtic Park Scottish Premiership

Billetter og rejser

Celtic Football Club er legendariske. Grundlagt I 1887, det er et af de mest succesrige fodboldhold i Skotland. Celtic vandt adskillige mesterskaber, knockout-titler, og de nåede også UEFA Cup-finalen i 2003. Celtic har både irske og skotske rødder. De er baseret på Celtic Park, Glasgow. Stadionet har kapacitet til 60.000 mennesker; det er det største stadion i Skotland. Under pholdet i Glasgow, vil du se, at stadion også bruges til diverse musikarrangementer. Kom ikke for sent til at bestille dine fodbold billetter nu. Dette kan garantere dig for mindeværdige, meget levende fodboldfølelser i hjertet af den skotske hovedstad.

Glasgow er hovedstad, og største by i Skotland. Nogle af de mest imponerende turistattraktioner i Glasgow inkluderer kunstgalleriet and museet, Kelvingore Park, Glasgow Katedral og George Square. Glasgow Cathedral er en attraktion, der er værd at se. Den vækker stærke følelser af tidløshed, svarende til de fleste europæiske katedraler. Desuden er Glasgow School of Art et andet spændende arkitektonisk site du kan besøge i Glasgow. Du kan også eksperimentere med maden ved at prøve autentiske skotske retter i en af de mest berømte restauranter i Glasgow, The Ubiquitous Chip. Du kan vælge mellem forskellige billetmuligheder, der kan gøre din rejse til Glasgow belønnende og tilfredsstillende. Uanset om du vælger at købe match billetter eller sæsonkort, er én ting klart: Du vil komme til at kende traditionens dybe betydning inden for fodbold.

Billigste hjemmekamp

VS
fra 705,- Læs mere

Dyreste hjemmekamp

VS
fra 3 975,- Læs mere

Anmeldelser og bedømmelser af Fodboldbilletter.com

Læs kundernes anmeldelser
4,3 af 5 (3 anmeldelser)

Meget brugbar og nyttig

4 af 5

En rigtig god side til at finde fodboldbilletter

5 af 5

Man kan finde de bedste og billigste billetter

4 af 5