Oplev de danske fodboldspillere i Europa!

Der er efterhånden flere og flere danske fodboldspillere, der har bidt sig fast i startopstillingen i deres respektive udenlandske klubber. Der dermed ved at blive vendt op og ned på en kedelig tendens, hvor drengene med rødbedefarvet pas altid sad på bænken. Og heldigvis figurerer mange af disse spillere i yderst attraktive ligaer, som du nemt og billigt kan besøge!

”Danske spillere sidder altid på bænken i udlandet.” Sådan sagde man for ikke ret mange år siden, men heldigvis er tendensen så småt ved at vende, da der er masser af danske spillere, der spiller fast på deres klubhold. Vi vil her komme med et par bud på, hvem du bør overveje at rejse ud og se på allernærmest hold i det store fodboldeuropa.

 

Christian Eriksen

Danmarks måske største stjerne spiller til dagligt i Premier League, hvor han repræsenterer Londonholdet Tottenham. Og det er ikke hvilket som helst hold! Klubben ligger efter 27 spillerunder her i 16/17-sæsonen på en fornem andenplads. Særligt hjemme på White Hart Lane er Eriksen og co. utrolig svære at have med at gøre. Efter 14 kampe er det blevet til 12 sejre og to uafgjorte.

Er du til Tottenham og flotte mål af Eriksen, så er det heldigvis nemt at hente dine Tottenham-billetter!

 

Kasper Schmeichel

Leicester blev i fjor sensationelt engelske mestre, og det var ikke mindst takket været den danske landsholdsmålmand, Kasper Schmeichel, der leverede pragtredninger uge efter uge. Du kan også komme til England og opleve sensationsholdet på klods hold, når Leicester spiller mod de andre store hold i Premier League!

Står der Schmeichel og Leicester på din nethinde, så hent dine Leicester-billetter!

 

Thomas Delaney

Den tidligere FC København-anfører har på trods af en mindre skadespause fået en rigtig god start i det tyske hos Werder Bremen. Han har via fight og initiativ tilkæmpet sig en fast plads i startopstillingen, hvilket han har krydret med et særdeles flot frisparksmål. Der er helt sikkert flere mål og mere godt spil i vente for den danske landsholdsspiller, så der er altid en god grund til at se ham spille i Europas mest tilskuerbesøgte liga.

Du kunne for eksempel krydre Delaney og Bremen med en tur til Dortmund, hvor den sagnomspundne ”Gule Mur” hører til. Du er kun få klik væk fra at hente Dortmund-billetter til dette brag af en kamp.

 

Også Spanien byder sig til

Herudover må du ikke glemme danskerkolonien i Celta Vigo, der tæller Daniel Wass, Pione Sisto og Andrew Hjulsager. Se dem for eksempel i en tempofyldt kamp ude mod storholdet Valencia i april. Det heldigvis lige til at få hænderne i et par Valencia-billetter.

Der er nok af danskere ude i det store Europa, der spiller på de allerstørste arenaer mod nogle af verdens bedste spillere. Der er med andre ord ingen grund til ikke at tage patriotismen under armen og rejse ud og få en uforglemmelig oplevelse med gutterne.

Så hvor går turen hen? Med muligheder som Premier League, Bundesligaen og La Liga er der noget for enhver smag, så se til at få bestilt billetterne til din favoritkamp, inden andre fans snupper dem for næsen af dig!