We compare primary and secondary marketplaces. Prices might be higher or lower than face value.

Eredivisie billetter

I lighed med de fleste professionelle ligaer i Europa spilles sæsonen fra august til maj hvert år. Eredivisie består af 18 klubber, og et op- og nedrykningssystem er på plads med anden division inden for professionel hollandsk fodbold.

Siden stiftelsen har Eredivisie set 3 primære titeludfordrere, med AFC Ajax som vinder af imponerende 32 nationale titler. De to andre klubber, der har sikret, at trioen har domineret hollandsk professionel fodbold er PSV Eindhoven og Feyenoord. Siden 1965, er det hollandske mesterskab altid gået til disse tre klubber, med undtagelse af tre tilfælde, hvor AZ og FC Twente tog titlen.

Eredivisie har gennemgået en række navneændringer i løbet af årene, og mellem 1990 og 1999 var ligaen kendt som PTT Telecompetitie – opkaldt efter dens hovedsponsor. Efter 1999 blev ligaen kendt som KPN Telecompetitie efter sponsoren ændrede navn, og til sidst som KPN Eredivisie i 2000.

I lighed med ligaerne i Frankrig, Italien og Spanien, har Eredivisie stor popularitet i de asiatiske markeder, og klubben hægter sig på lukrative indtægtstrømme gennem merchandise og tv-rettigheder.

eredivisie Kampprogram 2020/2021