Vi sammenligner primære og sekundære markedspladser. Priserne kan være højere eller lavere end originalprisen.

Ajax billetter

Der er i øjeblikket 0 forhandlere, som tilbyder fodboldbilletter og pakkerejser til Ajax

Se AFC Ajax live på Amsterdam ArenA

Benyt lejligheden til at se AFC Ajax spiller på hjemmebane på Amsterdam ArenA og opleve den stærke og unikke atmosfære. Vi hjælper dig med at finde de bedste priser til AFC Ajax kampe. Vælg kampen for mere information og en komplet liste over alle forhandlere, som sælger billetter og pakker til den kamp, som du er interesseret i.

AFC Ajax - Amsterdamsche Football Club Ajax, også kendt som "de Godenzonen, de Joden, I Lancieri, Lucky Ajax". Klubben blev stiftet i 1900 i Amsterdam og spiller sine hjemmekampe på Amsterdam ArenA med en kapacitet på 53 502 siddepladser.

Ajax Kampprogram 2023 | 2024

Billetter og rejser

Køb dine billetter, velkommen til amsterdam

Ajax er en af de mest succesrige fodboldklubber i Holland, grundlagt i 1900. Deres fodboldhistorie blev etableret i midten af 1970'erne ved at vinde Liga Cuppen, Europa Cuppen, og Knockout Cuppen. Ajax Football Club er baseret i Amsterdam Arena. Stadionet har kapacitet til mere end 52.000 mennesker. Stadionet bruges også til amerikansk fodbold, koncerter og andre arrangementer. Under dit ophold i Amsterdam, kan du opdage fodboldklubbens promovering af sit ungdomsprogram. Fodboldskolen er kendt for at have gensidige aftaler med utallige udenlandske klubber. Den har produceret et stort antal talentfulde hollandske spillere gennem årene. Fodboldskolen underskrev også gensidige aftaler med udenlandske fodboldklubber.

De fanatiske tilhængere er emblematiske for Ajax Football Clubs identitet. Køb dine billetter på forhånd for at opdage denne identitet, og udforske fodboldhistorien på egen hånd. Ajax Football Club Stadium Tour er et must, når du ankommer til Amsterdam. På vej til hovedindgangen til stadion, kan du passere Ajax træningsområde, hvilket er virkelig spændende for enhver sand fodboldfan. Nogle gange kan du endda finde det førsteholdets truppe træning med deres træner. Amsterdam er den største by, og hovedstaden i Holland. Den er en af de største finansielle centre i Europa. Turister kan blive begejstret over at besøge attraktioner i Van Gogh Museet og Hermitage Stadium, hvor de kan føle sig, som i en anden dimension. Besøgende i Amsterdam vil blive positivt overrasket over at opdage åbenheden og venligheden hos lokalbefolkningen.

Anmeldelser og bedømmelser af Fodboldbilletter.com

Læs kundernes anmeldelser

4,3 af 5 (3 anmeldelser)

Meget brugbar og nyttig

4 af 5

En rigtig god side til at finde fodboldbilletter

5 af 5

Man kan finde de bedste og billigste billetter

4 af 5