Januar byder på de ultimative fodboldrejser

Årets første måned behøver slet ikke være den mørke, kolde og kedelige tid, den har ry for at være. Fodbold-Europa byder nemlig på masser af spændende og intense fodboldoplevelser, som uden tvivl vil gøre måneden helt uforglemmelig. Og det hele behøver endda ikke kun gå op i fodbold. Der er rig mulighed for både sightseeing og shopping, hvis du vil have mere end fodboldoplevelsen med hjem.

Det er en helt almindelig fejltagelse at tro, at det kun er i England, der spilles topfodbold i januar. Det kunne ikke være mere forkert. Bevares, det er i fodboldens moderland, at programmet er klart størst, men både Bundesligaen, La Liga, Serie A og Ligue 1 byder også på fodbold i absolut verdensklasse i det nye, spæde år.

fodboldbilletter januar

De store kampe og de potentielt uforglemmelige oplevelser er faktisk så mange, at det er helt overvældende. Alligevel forsøger vi her at komme med et lille udpluk af, hvad der kunne være nogle af de bedste bud på en fodboldrejse i januar.

England – eufori, historie og underholdning i verdensklasse

Uanset om du finder ud af, om turen går til London, Manchester, Liverpool eller noget helt andet, så garanterer vi, at du får en oplevelse, du sent vil glemme. At opleve engelsk fodbold på tætteste hold er noget helt specielt.

Det er i sagens natur ikke kun Premier League, du kan opleve i England. Også The Championship samt de to historie- og traditionsprægede cupturneringer FA Cup og Liga Cup er på tapetet. Med andre ord: Der er frit valg på alle hylder.

2. januar: West Ham – Manchester United

Hvad kunne være bedre end at tage til London og se denne spændende kamp, efter de værste tømmermænd fra nytårsaften har lagt sig? Der er i hvert fald næsten garanti for masser af mål, når disse to hold tørner sammen. I de seneste fem indbyrdes kampe er der i snit blevet scoret 3,4 mål per kamp.

Uniteds karismatiske og verdensberømte målmaskine Zlatan Ibrahimovic, der næsten scorer efter behag, vil i hvert fald gøre sit for at fortsætte tendensen med de mange mål. Det vil han i sagens natur gøre sammen med resten af holdet. Men hjemmeholdet er bestemt heller ikke at kimse ad. Det råder blandt andet over franskmanden Dimitri Payet, der med sin uovertrufne sparketeknik var en af sommerens helt store oplevelser ved EM-slutrunden i Frankrig.

Alt tyder på en yderst seværdig kamp med noget, der minder om 60.000 tilskuere på London Stadium denne første mandag i det nye år. Billetter til denne og andre West Ham-kampe finder du lige her: West Ham-billetter.

 

4. januar: Tottenham – Chelsea

Nok en gang bevæger vi os til hovedstaden, men denne gang hos Tottenham, der får besøg af lokalrivalerne og mesterskabsfavoritterne fra Chelsea i et sandt London-derby. Det er noget af det bedste, London og England kan byde på.

Stenrige og stjernespækkede Chelsea har sat sig i førersædet i ligaen, hvor de lige nu er inde i en stime med 12 Premier League-sejre på stribe. De ligner dermed allerede nu det bedste bud på en kommende mesterklub, men holdet kan få det utrolig svært her på Tottenhams hjemmebane. De blå fra Chelsea har ikke vundet på fremmed græs mod Tottenham siden 2012.

Danske Christian Eriksen samt holdets allerstørste stjerne, den engelske landsholdsangriber Harry Kane, får begge deres sag for, når de skal forsøge at udbygge statistikken.

Et klasseopgør med stemning og eufori fra den øverste hylde er i vente denne dag! Du kan finde billetter til kampen lige her: Chelsea-billetter.

7. januar: Tottenham – Aston Villa

Denne dag er det tid til FA Cup. Aston Villa, der til dagligt huserer i den næstbedste række, skal her forsøge at lave overraskelsen mod stjernerne fra Tottenham. Og det er bestemt ikke umuligt! De engelske cupturneringer er kendte for at levere store overraskelser år efter år.

Den engelske FA Cup er verdens ældste fodboldturnering og er blandt andet derfor stærkt forbundet med historie, følelser, eufori, hård fight og ekstra god stemning.

Billetter til denne samt andre Tottenham-kampe kan du hente lige her: Tottenham-billetter.

15. januar: Manchester United – Liverpool

Befinder du dig i England denne dag, så gør du måske klogt i at stikke noget i ørerne. Her er nemlig tale om et brag af en anden verden, når to af Englands allermest succesfulde klubber gennem tiden tørner sammen i et lidt forsinket nytårsskrald. Det bliver ikke større!

Efter en lidt vaklende periode har José Mourinhos Manchester United fundet melodien, og storholdet nærmer sig langsomt, men sikkert toppen af tabellen. Ét af de hold, de prøver at fange, er Jürgen Klopps Liverpool-mandskab. Der er dermed alt på spil i denne kamp: Historie, had, håneret, prestige og livsvigtige point i bestræbelserne på at klynge sig fast i de altafgørende og Champions League-adgangsgivende toppladser. Alt er på spil!

Og det er i sagens natur ikke hvem som helst, der udkæmper slaget på banen. Hjemmeholdet kommer med et væld af verdensnavne. Den svenske excentriker Zlatan Ibrahimovic, der lever og ånder for at score mål, er én af disse. Han har for vane at score de mest spektakulære og umulige mål overhovedet: Mål med hælen, tåen, saksespark og tordenbrag af et langskud er nogle af de ting, svenskeren har at byde på.

Vi må i sagens natur heller ikke glemme verdens dyreste fodboldspiller, Paul Pogba. Franskmanden viser ganske vist ikke i hver eneste kamp, hvorfor han er den dyreste. Men når han gør det, er han sand for dyden en fryd for øjet.

Men Liverpool holder sig bestemt heller ikke tilbage. Navnene er måske endnu ikke helt lige så store som de to førnævnte herrer, men de performer til gengæld på et mindst lige så højt niveau. Holdet fra Beatles-byen råder over de to brasilianske troldmænd Coutinho og Firmino, der med deres lynhurtige antrit gør livet surt for alle ligaens forsvarskæder.

Og så må vi endelig ikke glemme nyerhvervelsen Sadio Mané, der har været den helt store oplevelse for ”De Røde” i år.

Det er en frygtindgydende offensiv, Liverpool råder over, og efter 17 spillerunder er holdet da også rækkens mest scorende hold.

Gå ikke glip af dette brag af en kamp og hent dine biletter lige her: Manchester United-billetter.

Tro ikke, at fodbold kun spilles i England!

Der spilles som nævnt også topfoldbold andre steder i Europa i januar. Her får du to bud på, hvad Italien har at byde på:

15. januar: Fiorentina – Juventus. De sort- og hvidstribede fra Juventus er igen i år helt suveræne i Serie A. Men Fiorentina er ét af de hold, der på dagen godt kan gøre livet surt for Italiens bedste mandskab.

22. januar: Milan – Napoli. Det gamle storhold fra modebyen er efter en årrække i midten af tabellen atter tilbage i toppen. Her kæmper de blandt andre med Napoli om topplaceringerne, så dette er en klokkeklar kamp om point og albueplads i de øverste pladser af tabellen.

Du kan lige her finde dine Serie A-billetter så nemt som ingenting.

Masser af andre superkampe i Europa

Glem endelig ikke, at der også er fodbold fra allerøverste hylde i La Liga, Bundesligaen og Ligue 1. Her spiller hold som Real Madrid, Atlético Madrid, Barcelona og Paris SG alle i løbet af januar.

Løber dine tænder i vand af ren og skær fodboldappetit? Så tøv ikke med at få bestilt dine billetter til din favoritkamp. Ellers risikerer du bare, at der er udsolgt, når du endelig får taget dig sammen.

Og husk på, at fodboldoplevelser ikke partout skal opleves med vennerne. Har du en kæreste, vil hun med garanti også gerne tage med dig på fodboldeventyr, hvis du lover hende, at der også bliver tid til lidt shopping. Og shopping er der altid mulighed for, når du drager til de store udenlandske byer.

Så hvad skal det være? En tur med drengene eller en romantisk en af slagsen med din bedre halvdel? Uanset hvad ligger der fantastiske og helt uforglemmelige oplevelser forude i januar måned. God fornøjelse!