We compare primary and secondary marketplaces. Prices might be higher or lower than face value.

Fodbold Vm billetter

Ved det første VM i Uruguay i 1930 var de deltagende lande med qua en invitation. Siden da har turneringen udviklet sig meget. I dag skal holdene – undtagen værtsnationen – gennem en kvalifikationsrunde, og antallet af deltagende nationer er nu oppe på 32.

Otte hold har vundet VM

Selvom vi skal 87 år tilbage for at finde VM-turneringens begyndelse, så har der faktisk kun været otte lande, der har formået at løfte trofæet gennem tiden.

Brasilien topper med fem trofæer, Italien og Tyskland/Vesttyskland med hver fire, to går til Uruguay og Argentina, og ét VM-trofæ til hver af landene England, Frankrig og Spanien.

VM 2018 i Rusland

Får vi mon en ny VM-vinder i Rusland? Det er svært at spå om, men der er masser af potentiale i hold som Belgien, Polen, Holland og EM-vinderne fra Portugal med Cristiano Ronaldo i spidsen. De ser alle meget spændende ud og har potentialet til at drille de store. Og så må vi selvfølgelig heller ikke glemme værtsnationen Rusland. Historien viser, at det bestemt er en fordel at være på hjemmebane, og russerne har før spillet god fodbold.

Én ting er dog sikkert: VM i fodbold er fyldt med anekdoter, historier, jubelscener og jernhårde sportsmænd, der bryder sammen af gråd grundet uforløste ambitioner. VM er Afrika, Asien, Amerika og Europa – VM er det hele og rummer alle de største stjerner!

fodbold vm Kampprogram 2021/2022

VS
Wembley Stadium Fodbold-VM