Vi sammenligner primære og sekundære markedspladser. Priserne kan være højere eller lavere end originalprisen.

Fenerbahce billetter

Der er i øjeblikket 0 forhandlere, som tilbyder fodboldbilletter og pakkerejser til Fenerbahce

Se Fenerbahce live på Sükrü Saracoglu Stadium

Benyt lejligheden til at se Fenerbahce spiller på hjemmebane på Sükrü Saracoglu Stadium og opleve den stærke og unikke atmosfære. Vi hjælper dig med at finde de bedste priser til Fenerbahce kampe. Vælg kampen for mere information og en komplet liste over alle forhandlere, som sælger billetter og pakker til den kamp, som du er interesseret i.

Fenerbahce Kampprogram 2023 | 2024

Billetter og rejser

Book din fodbold billetter og besøg et af de mest fascinerende turistmål, tyrkiet

Fenerbahce er en professionel fodboldklub baseret i Tyrkiet. Klubben blev stiftet i 1907, og er et af de mest populære og støttede hold i landet. De vandt adskillige liga og knockout titler. De er baseret på Sukru Saracoglu Stadion. Stadionet har kapacitet til 50.500 mennesker. Som et af de ældste stadioner i Tyrkiet vil dette betyde, at du kan føle den autentiske fodbold atmosfære, der vil genoplade dig med energiske, positive følelser. Køb dine fodboldbilletter for at se de 'gule Kanariske Øers.' Spil. Du har en virkelig chance for at blive en del af magien i denne historiske klub.

Fenerbahce blev grundlagt i Istanbul af en gruppe af unge. Klubben er opkaldt efter et lokalt fyrtårn. Et andet interessant faktum fra fodboldklubbens historie er den enorme rolle, som brasilianske trænere spiller. I perioden fra 1972 til 1975, førte, den brasilianske træner Didi, Fenerbahce til mange mesterskaber. Planlæg din rejse til byen Istanbul: en af de mest fascinerende byer i verden. Du kan udforske historiske områder i Istanbul, givet byens strategiske placering ved Bosporus halvøen mellem Balkan og Anatolien. Istanbul betragtes som en eksotisk destination; Det er en imponerende by, der er værd at se. Køb dine fodboldbilletter nu, og nyd fodboldens kraft sammen med de mange forskellige religiøse og kunstneriske arrangementer, der er til rådighed i denne fantastiske by.

Anmeldelser og bedømmelser af Fodboldbilletter.com

Læs kundernes anmeldelser

4,3 af 5 (3 anmeldelser)

Meget brugbar og nyttig

4 af 5

En rigtig god side til at finde fodboldbilletter

5 af 5

Man kan finde de bedste og billigste billetter

4 af 5