We compare primary and secondary marketplaces. Prices might be higher or lower than face value.

Efl Cup billetter

Meget lig FA Cuppen, afspilles turneringen via knockout, men i modsætning til FA Cuppen, er det kun de 92 hold i den professionelle fodboldliga, der kan deltage i konkurrencen. Tiltrækningen for klubber er, at den vindende klub kvalificerer sig til UEFA Europa League turneringen. Men hvis den vindende klub allerede har kvalificeret sig til Champions league via deres liga position, så går Europa League pladsen i stedet til det næsthøjest placerede hold i den engelske Premier League.

Engelsk fodbold har tre store indenlandske trofæer, som et hvilken som helst hold kan efterfølge; imidlertid grundet den relativt lave præmiepenge (sammenlignet med Champions League, FA Cuppen og en ligatitelen) tildeles Football League Cuppen ofte lavere prioritet af de store klubber. I så høj grad, at nogle af de topliga klubberne har sendt ungdomsspillere fra deres hold til lavere placerede liga modstandere, og dernæst tabt kampen.

Til trods for dette, er Football League Cuppen en mulighed for holdene i den nederste halvdel af den engelske Premier League til at indgå i en europæisk turnering, og den lukrative indtægt, som følger med.

efl cup Kampprogram 2021/2022

VS
Emirates Stadium EFL Cup
VS
Stamford Bridge EFL Cup
VS
Wembley Stadium EFL Cup