De britiske fodboldfans er fulde af humor, selvironi, selverkendelse – og seriøsitet!

Britiske fodboldfans bliver ofte forbundet med hooliganisme og hårdføre typer, der drikker øl fra morgen til aften, samt klynger af bare overkroppe på stadion - selv når der er minusgrader! Alle disse elementer er da helt sikkert også med til at definere britisk fankultur, men der er mere i James Bonds landsmænd end som så.

Det var englænderne, der i 1800-tallet strukturerede det spil, vi i dag kender som fodbold. Siden da har befolkningen med den til tider så kælende accent bygget en masse traditioner og værdier op omkring spillet og det, der foregår før, under og efter kampene.

england og fodbold

De er skøre, de briter

Her kommer et ”lille” udpluk af briternes til tider sære vaner:

 

Oplev den britiske fodboldkultur på nærmeste vis

De fodboldtossede briter har, som det ses, altså rigeligt med sære traditioner og vaner. Og så er den helt store traditionen med druk og optakt på diverse pubber end ikke nævnt!

Har du ikke allerede oplevet den britiske fodboldkultur på allernærmeste vis, så er det bare med at komme af sted! Der er for eksempel masser af store hold i London, og Tottenham med danske Christian Eriksen som midtbanedirigent er blot ét godt bud på et hold, der er værd at besøge.

Se det store udbud af fodboldbilletter til Premier League her.

 

Så kom ud af starthullerne og find dine Tottenham-billetter!