Fodboldrejser

Udfyld formularen herover for at søge efter fodboldrejser til den kamp/kampe du vil se.

Vore medvirkende rejseselskaber sælger Fodboldrejser til kampe i England, Italien, Spanien, Tyskland, Skotland og Holland.

Almindelige spørgsmål om Fodboldrejser

Indgår der fly i alle Fodboldrejser?

Nej, der sælges fodboldbilletter både med og uden flybilletter. Når du har foretaget en søgning efter Fodboldrejser i formularen fremgår det af opstillingen om der indgår fly i prisen på fodboldrejsen.

Kan man købe Fodboldrejser med kun kampbilletter? Ja, du kan nøjes med at købe kampbilletter, tjek sektionen for kampbilletter for mere information.

Findes der Fodboldrejser som ikke vises på Fodboldbilletter.com? Ja, vi arbejder på at få alle tilsluttet alle selskaber, de sidste komer hen ad vejen.

FAQ - Fodboldbilletter.com

Kan man købe Fodboldbilletter direkte fra jer?

Nej, vi sælger ikke billetter, vi lister blot udbudet af danske rejseselskaber som tilbyder fodboldrejser.

Hvorfor er alle rejseselskaber ikke med?

Alle rejse selskaber på det anske arkedet er velkommen til at tilslutte sig vores service. Men vi har endnu ikke alle med. Vi arbejder dog på at få alle med og du er velkommen med at tipse om et selskab.

Hvader e prisagent?

En prisagent er en tjeneste som indsamler prisinformation fra et stort antal aktører på markedet. Prisagenten sammenligner siden informationen for forbrugerne så man kan finde den bedste pris.

Hvorfor er billetterne dyrer end det står på holdets hjemmeside?

Til de populære kampe må rejseselskaberne købe biletter via en billetagent som køber billetterne af klubberne. De ekstra mellemled gør at prisen blivere dyre end den pris der står på deres hjemmeside.

Vores ambition er at liste samtlige billetter og pakker fra samtlige rejsebureauer. Vi stræber efter at alle priser og al øvrig information er korrekt samt at alle rejsebureauer skal være seriøse. Dog kan vi ikke garantere dette. fodboldbilletter.com tager ikke noget ansvar for eventuelle problemer som den infomation vi præsentere kan forårsage for den rejsende.Er du komet i problemer sætter vi pris på at du rapportere det til os, så vi kan rette eventuel fejlagtig information.Trods at fodboldbilletter.com gør det bedste for at priser og øvrig information er korrekt kan fejl opstå. Rejsebureauer kan aldrig holdes ansvarlig for fejlagtig information hos fodboldbilletter.com det er altid den information som ligger hos rejsebureauet som er gældende.