Sammenlign priser på

Fodboldbilletter og pakker

Alle fodboldbilletter samlet på ét sted

Fodboldbilletter.com er en sammenligningsside for fodboldbilletter og fodboldrejsepakker, hvor du hurtigt kan sammenligne forskellige tilbud fra forskellige danske rejsearrangører, forhandlere og rejsebureauer. Du kan sammenligne alt fra enkelte kampbilletter og til komplette rejsepakker med hoteller og fly.

Såfremt du er på udkig efter billetter til dit favorithold i en af de store ligaer eller billetter til f.eks. landskampe, så kan du på denne hjemmeside nemt og overskueligt finde de virksomheder, som sælger billetter til fodboldkampe. I øjeblikket finder du omkring 10 forhandlere på hjemmesiden.

Søg efter et hold eller efter en bestemt liga for hurtigt at finde den kamp du er interesseret i at se. Du kan nemt sammenligne priser og naturligvis sammenligne hvad der er inkluderet i de forskellige billet- og rejsemuligheder. Klik for at komme videre til forhandlerens hjemmeside for at se flere detaljer om dit valg.

Hvis du klikker på info-ikonet ud for et tilbud, kan du få flere detaljer om, hvad der er inkluderet i prisen. Her kan du f.eks. få mere information om, hvilken type billet og type af hotel der er inkluderet i prisen, eller om forhandleren er en officiel partner med klubben. Her finder du også oplysninger om, hvorvidt prisen omfatter mad, en stadion-tour eller en rundvisning til klubbens museum.

Søg efter dit favorithold eller et spændende rejsemål.

Sammenlign tilbuddet med andre billetudbydere.

Valg den billet eller pakke, som passer dig bedst.

Kontakt os eller udbyderen, hvis du har spørgsmål.

En guide til fodbold i Europa

Bemærk, at Fodboldbilletter.com ikke sælger billetter, men kun er en service, der gør det lettere for dig at sammenligne udbuddet af billetter. Såfremt du mangler billetter til en bestemt kamp, eller hvis har du tips til forbedringer, vil vi meget gerne høre fra dig og du bedes kontakte os via kontaktformularen nederst på siden.